Mensen plegen nog steeds zelfmoord in tweede trailer 'The Discovery'

Mensen plegen nog steeds zelfmoord in tweede trailer 'The Discovery'

Geregisseerd door Malcolm McDowell's zoon Charlie.

Vanaf vrijdag 31 maart kunnen Netflix-gebruikers de nieuwste film van Charlie McDowell zien, The Discovery. De streamingdienst bracht een tijdje geleden de eerste bewegende beelden uit, nu hebben ze een nieuwe trailer vormgegeven. Bekijk hem hieronder. In de hoofdrollen zien we Rooney Mara, Jason Segel en Robert Redford.

Middels een wetenschappelijke doorbraak weet Thomas Harbor het bestaan van de hemel te bewijzen. Vele aardbewoners besluiten hierdoor in overvloed zelfmoord te plegen, omdat zowel het leven als de dood niets meer voorstelt. Een jaar later worstelt Will met de ontdekking van zijn vader. Samen met andere mensen die achter zijn gebleven tracht hij zijn bestaan betekenis te geven. Verliefd worden op de mooie Isla lijkt een goede eerste stap.



McDowell heeft naast zijn taken als regisseur ook meegeschreven aan het script. Dat deed hij samen met Justin Lader. Mara, Segel en Redford worden vergezeld door acteurs zoals Jesse Plemons en Riley Keough. Tref beneden ook een poster van The Discovery aan.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair