Algemeen

Eerste foto Emily Blunt in 'Mary Poppins' reboot

Wordt Blunts optreden even 'supercalifragilisticexpidaliocious'?

door Jan Roselaar om 15:25 in Algemeen
Als je dan toch al zo nodig een geliefde klassieker als Mary Poppins (1964) moet rebooten, zorg er dan tenminste voor dat je een topactrice in de titelrol hebt. Zo moeten ze er bij Disney over gedacht hebben toen het idee voor Mary Poppins Returns bij de producenten opkwam. De keuze viel op Emily Blunt (Looper, Sicario) en weinig mensen zullen daar bezwaar tegen maken. Met de nu gepubliceerde eerste foto van Blunt als Poppins lijkt de juistheid van de casting bevestigd.

Zoals de titel Mary Poppins Returns al suggereert, is de film naast een reboot eveneens een vervolg op de illustere voorganger. Poppins' nieuwe avontuur speelt zich af in Londen tijdens de Depressie in de jaren dertig, een tijdperk dat wel baat heeft bij Poppins' luchtigheid en levenslust. De curieuze kinderjuf keert terug bij de nu volwassen geworden kinderen Banks van weleer, om hun eigen kroost in deze barre tijden een hart onder de riem te steken. Leuke liedjes en plezier voor de hele familie gegarandeerd.

Blunt krijgt daarnaast ook nog versterking van fijne acteurs als Colin Firth, Lin-Manuel Miranda, Julie Walters, Emily Mortimer, Ben Whishaw en zowaar Meryl Streep. Regisseur van dienst is Rob Marshall, die voor Disney al eerder Into the Woods en Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides afleverde.

Mary Poppins keert terug op 25 december 2018.
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Leon81

Avatar

Tja, een van de meest onnodige reboots vind ik persoonlijk.

Master Of Films

Avatar

Hoe kan het een reboot zijn als Disney de titel Mary Poppins Returns gaat geven. Lijkt meer op een sequel met een softe reboot. Heel wat anders dan een echte reboot.

Banned

Avatar

Hadden het beter bij Saving Mr. Banks gelaten, die film voegt tenminste wat toe aan de originele film...

nieuwslaatste nieuws

meest populair