Wereldwijde teasers sci-fi film 'Geostorm' met Gerard Butler en Abbie Cornish [UPDATES]

Morgen de trailer!

Hieronder een eerste van vermoedelijk meerdere teasers voor de film Geostorm, het regiedebuut van scriptschrijver Dean Devlin (Independence Day en Stargate) en met namen als Gerard Butler, Abbie Cornish, Alexandra Lara, Jim Sturgess, Amr Waked, Ed Harris en Andy García. Mogelijke nieuwe teasers voegen we bij dit bericht, met uiteindelijk de eerste trailer. Deze verschijnt morgen!

In Geostorm vertrekt een man de ruimte in om te voorkomen dat klimaat-regelende satellieten een storm veroorzaken van epische proporties. Zijn broer ontdekt ondertussen een plot om de Amerikaanse president om te leggen. Een race tegen de klok volgt.

UPDATES: Hieronder de teasers met de steden Mumbai, Dubai, Hong Kong, Moskou en Rio de Janeiro. Maar als eerste de trailer tease voor de trailer van morgen:










Overigens werd de film al in 2014 opgenomen. Naar aanleiding van gefaalde testscreening besloot producent Jerry Bruckheimer in te grijpen. Hij stelde regisseur Danny Cannon (Judge Dredd, Gotham) aan om $15 miljoen kostende reshoots te begeleiden. Het gevolg was een aangepaste opzet en nieuwe personages en er werden zelfs bestaande personages vervangen.

Geostorm staat gepland om op 19 oktober in de bioscoop te verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair