Trailer 'Megan Leavey': Kate Mara sluit vriendschap met oorlogshond

Trailer 'Megan Leavey': Kate Mara sluit vriendschap met oorlogshond

Naar een waargebeurd verhaal over een marinier die met een Duitse herdershond in Irak naar bommen zocht.

LD Entertainment heeft de trailer van oorlogsdrama Megan Leavey vrijgegeven, een film van Gabriela Cowperthwaite. Daarin zien we Kate Mara in de hoofdrol van een waargebeurd verhaal over een marinier en haar hechte band met een oorlogshond. Tref helemaal onderaan ook een poster aan.

Marine korporaal Megan Leavey schrijft zich op jonge leeftijd bij de mariniers in. Na een disciplinaire hoorzitting wordt ze toegewezen aan de K9-eenheid. Megan moet vierpoter Rex trainen, maar de Duitse herdershond is behoorlijk agressief. Trapsgewijs leren de twee beter met elkaar om te gaan en ruimen als een eenheid gevaarlijke bermbommen in Irak op. Wanneer Megan echter gewond raakt door een explosief, wordt ze naar huis gestuurd om te genezen. Rex blijft daarentegen achter in Irak en moet verdergaan met hetgeen waarvoor hij afgericht is. Megan wil haar beste vriend niet kwijt en doet er alles aan om hem te adopteren en in veiligheid te brengen.



De cast bestaat uit Tom Felton, Bradley Whitford, Common, Will Patton en Edie Falco. Momenteel is er geen Nederlandse releasedatum. Megan Leavey (geschreven door het drietal Pamela Gray, Annie Mumolo en Tim Lovestedt) verschijnt over drie maanden in de VS.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair