Vlammende race in eerste clip 'The Fate of the Furious'

Vlammende race in eerste clip 'The Fate of the Furious'

Plus een IMAX-poster én met hoeveel dollars opent de film?

Na Logan, Kong: Skull Island, Beauty and the Beast en Power Rangers verschijnen komende weken nog heel wat grote 'tentpoles', met uiteraard ook The Fate of the Furious a.k.a. Fast & Furious 8. Het achtste deel in de franchise belooft weer een waar racespektakel te worden en onderstaande eerste clip bewijst dat echt alle remmen losgaan. Onderaan tref je het IMAX-affiche.

In de clip racet Vin Diesels Dominic Toretto door de straten van Havana, Cuba. En hij doet dit niet in zijn gebruikelijke wagen, maar in een compleet afgeroste, maar supersnelle jaren 50 wagen, in vuur en vlam. En ja, uiteraard ook in zijn achteruit a la Takel uit Pixars Cars. Maar waarom ook niet... Het is Fast & Furious!


De complete film draait vanaf 13 april in de Nederlandse bioscoop. Een dag later verschijnt F8 in de Noord-Amerikaanse zalen en naar verwachting haalt de film van regisseur F. Gary Gray (The Italian Job) in het eerste weekend tussen de $110 en $120 miljoen op. De score van Fast 7 ($191,9 miljoen) lag fors hoger, maar die film profiteerde ongetwijfeld van de buzz naar aanleiding van het plotse overlijden van franchise-held Paul Walker. Hieronder ook het IMAX affiche:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair