Video

De briljante 'Coco'-short 'Dante's Lunch' van Pixar

Voor de liefhebbers van Pixar.

door Bram de Groot om 08:00 in Video
Eerder deze maand verscheen de eerste trailer voor Walt Disney en Pixars Coco. De studio's hebben nu ook een prachtige short vrijgegeven met de titel Dante's Lunch. De kleine twee minuten focussen zich op de haarloze hond Dante, van het Mexicaanse ras Xolo. En ja, ook deze hond is dol op botten.

De korte animatiefilm werd vroeg in de productie van de volledige film gemaakt door regisseur Lee Unkrich (Toy Story 3) en zijn team. "We waren echt erg gelukkig met hoe deze uitpakte en we zouden deze delen met de wereld als een klein voorgerecht voordat de film uitkomt," aldus Unkrich tegenover Yahoo! Hij regisseerde de film samen met Adrian Molina.


In de volledige Coco droomt de jonge Miguel (Anthony Gonzalez) ervan om een talentvol muzikant te worden, zoals zijn idool Ernesto de la Cruz. Dit ondanks dat zijn familie al generaties lang muziek bant. Als hij zijn droom najaagt, belandt hij in het verbluffende en kleurrijke Land of the Dead, waar hij de nodige avonturen beleeft. Hij ontmoet daar onder meer de bedrieger Hector (Gael García Bernal) en samen gaan ze op zoek naar het verhaal achter de geschiedenis van Miguels familie.

Coco moet op 29 november in de bioscoop verschijnen. Hieronder nogmaals de trailer:3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

Geniaal!! Wat ziet het er weer prachtig uit. Prachtige shots, leuke vondsten en uiteraard een gelikte animatie!

esteban

Avatar

Bijzonder leuk. Smiley face

Ereptile

Avatar

Ja leuke short! Smiley face

NieuwsFilm

meest populair