Chadwick Boseman zoekt moordenaars van zijn zusje in trailer 'Message from the King'

Chadwick Boseman zoekt moordenaars van zijn zusje in trailer 'Message from the King'

Luke Evans en Alfred Molina zijn hun levens niet meer zeker.

Chadwick Boseman is buiten zichzelf in de eerste trailer van Message from the King. De thriller is geschreven door het tweetal Stephen Cornwell (A Most Wanted Man) en Oliver Butcher (Unknown). Fabrice Du Welz heeft de regie op zich genomen. Zie hieronder de video.

De mysterieuze buitenstaander Jacob King reist vanuit Zuid-Afrika naar Los Angeles, op zoek naar zijn jongere zusje Bianca waarmee hij het contact is kwijtgeraakt. Hij heeft aangegeven een week lang in Amerika te verblijven, maar vindt al binnen 24 uur uit dat Bianca niet meer leeft - gemarteld en vermoord. Niet helemaal onbegrijpelijk besluit King uit te vogelen wie hiervoor verantwoordelijk is, met als bedoeling de dader of daders op bloederige wijze te straffen.



Boseman, die voor het eerst in het MCU-Universum verscheen met Captain America: Civil War, leidt de cast bestaande uit namen zoals Luke Evans, Teresa Palmer, Natalie Martinez, Tom Felton en Alfred Molina. De première vond vorig jaar plaats, tijdens het Toronto Filmfestival begin september. Wanneer Message from the King precies moet uitkomen is nog een vraag. In Frankrijk is dat in ieder geval 10 mei.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair