Algemeen

The Aristocrats

door FilmTotaal op 28.07.2005 om 23:26 in Algemeen
The Aristocrats is een aparte film: honderd komieken vertellen daarin allemaal hun eigen overdreven vunzige versie van eenzelfde mop. Hank Azaria, Whoopi Goldberg, Eric Idle, Chris Rock, Matt Stone en Bob Saget zijn een aantal personen die je kunt verwachten, en op de officiële site kun je ook nog naar sommingen luisteren.

Ook Southpark's Eric Cartman heeft zijn eigen variant, met daarbij een waarschuwing voor de grove situatieschets.
11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mcjansen84

Avatar

OMG... dat stukkie van southpark... whaha dat slaat echt alles... en ik heb dat al een eerder gezien volgens mij... lol weet niet echt of ik hier naar uit moet gaan kijken, moet wel heel leuk gemonteerd worden om dit echt leuk te maken volgens mij, of wordt dit één grote lach parade? :P

Mark

Avatar

Allemachtig, zelfs een raar.. raaaaar manntje als mercapto noemt dit vaag. Dan moet het wel helemaal top zijn voor normale mensen.

mercapto

Avatar

Mark "Allemachtig, zelfs een raar.. raaaaar manntje als mercapto noemt dit vaag. Dan moet het wel helemaal top zijn voor normale mensen."


lol, hoezo raar ? lol :P

Mark

Avatar

mercapto "lol, hoezo raar ? lol :P"

Uhh... Haar? lol!

PUMA

Avatar

Dat south park filmpje slaat echt alles, ik moet en zal The Aristocrats zien!

MikeyMo

Avatar

Cartmans stem is "anders" :{

Aziez

Avatar

En dat noem ik nou Wiridi (phonetisch geschreven)

Keyser Söze

Avatar

Southpark filmpje is inderdaag geweldig, maar om dat 100 keer aan te moeten horen (in welke variant dan ook) lijkt me beetje teveel van het goeie.

styfus

Avatar

MikeyMo "Cartmans stem is "anders" :{"
volges mij niet hoor... ben niet echt een southpark-expert maar ik heb het idee dat het dezelfde stem als in de originele serie is

NieuwsFilm

meest populair