Opnames 'Star Wars: Episode IX' in juli van start?

Opnames 'Star Wars: Episode IX' in juli van start?

En wat heeft Colin Trevorrow te vertellen?

Het lijkt erop dat de opnames van Star Wars: Episode IX dit jaar al van start gaan. My Entertainment World heeft een casting notice gevonden waaruit blijkt dat Colin Trevorrow in juli al action! mag gaan roepen. Het verhaal is nog niet bevestigd vanuit Lucasfilm of Disney, maar geheel onwaarschijnlijk is het niet.

Dat komt omdat de Star Wars-films als een ware machine opgenomen worden op dit moment. Is The Last Jedi klaar, beginnen de opnames van Han Solo in de Pinewood Studios. Vermoedelijk is de Han Solo-film tegen juli klaar met de opnames op de sets en zou dan meteen Episode IX kunnen beginnen daar.

Er is nog geen releasedatum voor de nieuwe sagafilm, die volgens regisseur Trevorrow (in een interview met MTV) "in de context van drie films, zes films, negen films en één film gezien moet worden. En dat is veelomvattend."

Op dit moment bevindt Trevorrow zich in de Pinewood Studios en is hij bezig met het "schrijven en ontwerpen" van de nieuwe sagafilm. Hij geeft samen met zijn team "de volle 110 procent. Dus er is niets van me over zodra ik klaar ben."

Van Episode IX is weinig bekend. Mogelijk komt het verhaal van de Skywalkers tot een einde en worden er andere personages gevolgd. We weten dat Mark Hamill hierin terugkeert en kunnen er vanuit gaan dat ook John Boyega, Daisy Ridley en Oscar Isaac weer een rol gaan spelen. Een releasedatum is er nog niet, al zou de film volgens de geruchten in december 2019 in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair