Carrie Fisher toch in 'Star Wars IX'?

Carrie Fisher toch in 'Star Wars IX'?

Haar broer zegt van wel.

Eind verleden jaar was er het onverwachte overlijden van Carrie Fisher, de geliefde actrice die vooral bekend is van haar memorabele rol als Princess / General Leia Organa in de Star Wars-franchise. Het gevolg zou zijn dat we haar niet te zien zouden krijgen in Star Wars IX, aangezien er nog geen opnames voor die film zijn gemaakt. Nu lijkt het erop dat ze terug gaat keren.

Tegenover The New York Daily News heeft haar broer Todd Fisher aangegeven dat hij en haar dochter Billie Lourd hun akkoord aan Disney en Lucasfilm hebben gegeven om recente beelden van Carrie Fisher te gebruiken in Episode IX. "Allebei waren we van, 'ja, hoe zou je haar eruit kunnen laten?' En het antwoord is dat je dat niet kunt doen. Ik denk dat haar aandeel nu krachtiger is dan ooit, zoals Obi Wan. Als het lichtzwaard hem neerslaat, wordt hij nog krachtiger. Ik voel alsof dat met Carrie is gebeurd. Ik denk dat de legende door moet gaan," aldus Tod Fisher tijdens het TCM Film Festival in Los Angeles.

Hij weet echter niet hoeveel we van zijn zus te zien gaan krijgen in IX: "Ik ben niet de enige die daarover gaat. Maar ik denk dat de mensen het verdienen haar in de film te hebben. Ze is van hen."

Eerder heeft Walt Disney officieel bevestigd dat ze geen digitale versie van Fisher gaan gebruiken in Episode IX: "We reageren normaal gesproken niet op speculaties van fans of media, maar er doet een gerucht de ronde welke we recht willen zetten. We willen onze fans verzekeren dat LucasFilm geen plannen heeft om Carrie Fishers aandeel als Princess of General Leia Organa middels digitale animaties voort te zetten."

Star Wars IX staat gepland voor de zomer van 2019. Eerst krijgen we nog Star Wars: The Last Jedi, eind dit jaar.



NieuwsFilm

meest populair