Opvallende details Snoke uit 'Star Wars: The Last Jedi' onthuld?

En vandaag al de trailer?

Via Making Star Wars weer een reeks geruchten rond Star Wars: The Last Jedi, de film die deze week flink in de spotlights komt te staan. De fansite Making Star Wars komt met details rond de slechterik Supreme Leader Snoke en de rebellen Poe Dameron en Admiral Holdo. Ook heeft GMA een verrassing aangekondigd.

Details Supreme Leader Snoke


Making Star Wars meldt dat Supreme Leader Snoke (Andy Serkis) een compleet nieuw pak krijgt. Hij zou een gouden zijdeachtig gewaad dragen, met slippers. Ook zou Snoke een ring hebben, waarin een zwarte Kyber kristal zit. Snoke zou vooral te zien zijn in een "Mega Destroyer", waarin zijn luxueuze "paleis" is gebouwd. De Mega Destroyer - hét mobiele commandopost van de First Order - wordt een van de grootste schepen ooit getoond in de franchise. Snoke heeft ook zijn eigen garde die de "Praetorian Guards" genoemd zouden worden. Ze zouden rode pakken met capes dragen en hebben verschillende wapens, waaronder nunchucks, messen en een zwaard. Ze zouden in The Last Jedi ook daadwerkelijk in actie komen.

Details Poe Dameron & Admiral Holdo

Volgens Making Star Wars gaan we kennismaken met het personage Admiral Holdo, gespeeld door Laura Dern. Ze zou een vorstelijke jurk, een cape en metalen armbanden dragen en roze haar hebben. Haar uiterlijk zou behoorlijk afwijken van de sobere stijl die we gewend zijn van de Resistance. Uiteraard keert in The Last Jedi het personage Poe Dameron (Oscar Isaac) terug en Admiral Holdo zal zijn interne tegenstander worden. Holdo zou heel wat nieuw geschut inzetten tegen de krachtige schepen van Supreme Leader Snoke. Holdo zou zelfs kunnen uitgroeien tot een politieke tegenstander van Carrie Fishers General Leia.

Vandaag al iets groots onderweg?

Disney en Lucasfilm lijken Good Morning America een primeur te gunnen voor iets in de Star Wars-franchise. Hoogstwaarschijnlijk is het een soort teaser voor wat we in de dagen ernaar kunnen verwachten. Vanaf donderdag is het namelijk weer Star Wars Celebration en tijdens dat event wordt de eerste trailer verwacht van Episode VIII. Tijdens GMA zullen Mark Hamill (Luke Skywalker) en Daisy Ridley (Rey) de grootse aankondiging onthullen. Hieronder een twitter-berichtje van GMA:



NieuwsFilm

meest populair