Algemeen

Opvallende details Snoke uit 'Star Wars: The Last Jedi' onthuld?

En vandaag al de trailer?

door Bram de Groot om 11:26 in Algemeen
Via Making Star Wars weer een reeks geruchten rond Star Wars: The Last Jedi, de film die deze week flink in de spotlights komt te staan. De fansite Making Star Wars komt met details rond de slechterik Supreme Leader Snoke en de rebellen Poe Dameron en Admiral Holdo. Ook heeft GMA een verrassing aangekondigd.

Details Supreme Leader Snoke

Making Star Wars meldt dat Supreme Leader Snoke (Andy Serkis) een compleet nieuw pak krijgt. Hij zou een gouden zijdeachtig gewaad dragen, met slippers. Ook zou Snoke een ring hebben, waarin een zwarte Kyber kristal zit. Snoke zou vooral te zien zijn in een "Mega Destroyer", waarin zijn luxueuze "paleis" is gebouwd. De Mega Destroyer - hét mobiele commandopost van de First Order - wordt een van de grootste schepen ooit getoond in de franchise. Snoke heeft ook zijn eigen garde die de "Praetorian Guards" genoemd zouden worden. Ze zouden rode pakken met capes dragen en hebben verschillende wapens, waaronder nunchucks, messen en een zwaard. Ze zouden in The Last Jedi ook daadwerkelijk in actie komen.

Details Poe Dameron & Admiral Holdo

Volgens Making Star Wars gaan we kennismaken met het personage Admiral Holdo, gespeeld door Laura Dern. Ze zou een vorstelijke jurk, een cape en metalen armbanden dragen en roze haar hebben. Haar uiterlijk zou behoorlijk afwijken van de sobere stijl die we gewend zijn van de Resistance. Uiteraard keert in The Last Jedi het personage Poe Dameron (Oscar Isaac) terug en Admiral Holdo zal zijn interne tegenstander worden. Holdo zou heel wat nieuw geschut inzetten tegen de krachtige schepen van Supreme Leader Snoke. Holdo zou zelfs kunnen uitgroeien tot een politieke tegenstander van Carrie Fishers General Leia.

Vandaag al iets groots onderweg?

Disney en Lucasfilm lijken Good Morning America een primeur te gunnen voor iets in de Star Wars-franchise. Hoogstwaarschijnlijk is het een soort teaser voor wat we in de dagen ernaar kunnen verwachten. Vanaf donderdag is het namelijk weer Star Wars Celebration en tijdens dat event wordt de eerste trailer verwacht van Episode VIII. Tijdens GMA zullen Mark Hamill (Luke Skywalker) en Daisy Ridley (Rey) de grootse aankondiging onthullen. Hieronder een twitter-berichtje van GMA:13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Oh ja de Star Wars Celebration komt eraan. Rekening houden dat FT tijdelijk Star Wars Totaal gaat heten :P

the12rz

Avatar

"Uiteraard keert in The Last Knight het personage Poe Dameron (Oscar Isaac) terug en Admiral Holdo wordt zijn interne tegenstander worden. "The last Knight moet volgensmij The Last Jedi zijn en 1 keer wordt ;)

Steve-O

Avatar

Ik vond Snoke maar niks in TFA en het enige interessante wat ik tot zover over hem gehoord heb in de geruchten is dat hij nu met praktische effecten tot leven is gebracht en niet met mo-cap. Dat is op een visueel vlak al een hele vooruitgang maar letterlijk niks anders van wat ik over hem hoor klinkt ook mar een beetje goed. Deze geruchten maken hem een gangster in space...

Ed Crane

Avatar

Making Star Wars meldt dat Supreme Leader Snoke (Andy Serkis) een compleet nieuw pak krijgt. Hij zou een gouden zijdeachtig gewaad dragen, met slippers. Ook zou Snoke een ring hebben, waarin een zwarte Kyber kristal zit


Dit is de beschrijving van Yoghurt uit Spaceballs.

Akke Moeka Hara

Avatar

De slippers die Snoke draagt zijn gemaakt in een ander stelsel, waar de Hutts naartoe vluchtte destijds en er een Hutt gevangen was genomen en uiteindelijk gevilt, en daaruit zijn de slippers van Snoke gemaakt.
Er wordt een spin-off aangekondigt over dit verhaal en hoe tragisch een Hutt aan zijn einde komt na een heldhaftige daad a la Rogue One, en hoe hij uiteindelijk tot slippers is gefabriceerd.

Ed Crane

Avatar

Making Star Wars meldt dat Supreme Leader Snoke (Andy Serkis) een compleet nieuw pak krijgt. Hij zou een gouden zijdeachtig gewaad dragen, met slippers. Ook zou Snoke een ring hebben, waarin een zwarte Kyber kristal zit. Snoke zou vooral te zien zijn in een "Mega Destroyer", waarin zijn luxueuze "paleis" is gebouwd.

Of zo een idiote 'gangsta' rapper uit MTV cribs.

Master Of Films

Avatar

Retweet if you need coffee zie ik net staan op de twitter van Good Morning America. Heb ik wat gemist is dat nou de big announcement van GMA?

Hoe dan ook. Ik ga wel retweeten. Ik ben toe aan koffie. :D

Bilbo

Avatar

Ach, ik zou niet al te veel van GMA verwachten. Het zal waarschijnlijk een Force For Change video zijn, geen trailer.

Master Of Films

Avatar

En hier is die dan. Die prachtige aankonding van nieuwe trailer op Good Morning America.

Gigan72

Avatar

Als ik de stukjes zie met Snoke in TFA moet ik denken aan de Cylon leider uit Battlestar Galactica uit 1979
Het ziet er zelfde uit hoog op ze troon.

Tom

Avatar

Wij zijn met een aantal star wars fans van de Dutch Garrison al in Orlando voor de Star Wars Celebration! Het wordt weer een mooi gekkenhuis

Baksteen

Avatar

Praetorian Guards (pretoriaanse Garde) was de naam van de persoonlijke lijfwachten van de keizers in het romeinse rijk. Opvallende keuze voor Star Wars

nieuwslaatste nieuws

meest populair