Sexy Charlize Theron is vrouwelijke John Wick in trailer 'Atomic Blonde'!

Sexy Charlize Theron is vrouwelijke John Wick in trailer 'Atomic Blonde'!

...ook van de regisseur van John Wick!

Even geleden zagen we al de teaser trailer en nu kun je kijken naar de volledige trailer van de keiharde actiefilm Atomic Blonde van regisseur David Leitch. De film stond langere tijd bekend als The Coldest City. Niet geheel raar aangezien de film gebaseerd is op de gelijknamige graphic novel uit 2012 van Antony Johnston.

De film van Leitch, bekend van John Wick en het aanstaande Deadpool 2, verschijnt op 17 augustus in de Nederlandse bioscoop. Zoals duidelijk mag zijn is de belangrijkste rol weggelegd voor The Fate of the Furious-actrice Charlize Theron. Check de nieuwe beelden hieronder:


Atomic Blonde heeft ook rollen voor James McAvoy (Split, X-Men), John Goodman (Kong: Skull Island, 10 Cloverfield Lane), Til Schweiger (Tarort, Inglourious Basterds), Eddie Marsan (Ray Donovan, The World's End), Sofia Boutella (Star Trek Beyond, The Mummy) en Toby Jones (Captain America: The First Avenger).

De film speelt zich af in het Berlijn van 1989 als vlak voor de val van de Berlijnse muur een MI6-agent dood wordt aangetroffen. Hij draagt waardevolle informatie bij zich, namelijk een lijst met de namen en details van Amerikaanse, Engelse, Russische en Franse spionnen. De lijst raakt echter zoek. Een doorgewinterde spionne, Lorraine Broughton (Theron), wordt door de MI6 op een missie gestuurd om de lijst op te speuren. Zo kan zichzelf als haar collega's beschermen.

NieuwsFilm

meest populair