Video

Sexy Charlize Theron is vrouwelijke John Wick in trailer 'Atomic Blonde'!

...ook van de regisseur van John Wick!

door Bram de Groot om 18:54 in Video
Even geleden zagen we al de teaser trailer en nu kun je kijken naar de volledige trailer van de keiharde actiefilm Atomic Blonde van regisseur David Leitch. De film stond langere tijd bekend als The Coldest City. Niet geheel raar aangezien de film gebaseerd is op de gelijknamige graphic novel uit 2012 van Antony Johnston.

De film van Leitch, bekend van John Wick en het aanstaande Deadpool 2, verschijnt op 17 augustus in de Nederlandse bioscoop. Zoals duidelijk mag zijn is de belangrijkste rol weggelegd voor The Fate of the Furious-actrice Charlize Theron. Check de nieuwe beelden hieronder:


Atomic Blonde heeft ook rollen voor James McAvoy (Split, X-Men), John Goodman (Kong: Skull Island, 10 Cloverfield Lane), Til Schweiger (Tarort, Inglourious Basterds), Eddie Marsan (Ray Donovan, The World's End), Sofia Boutella (Star Trek Beyond, The Mummy) en Toby Jones (Captain America: The First Avenger).

De film speelt zich af in het Berlijn van 1989 als vlak voor de val van de Berlijnse muur een MI6-agent dood wordt aangetroffen. Hij draagt waardevolle informatie bij zich, namelijk een lijst met de namen en details van Amerikaanse, Engelse, Russische en Franse spionnen. De lijst raakt echter zoek. Een doorgewinterde spionne, Lorraine Broughton (Theron), wordt door de MI6 op een missie gestuurd om de lijst op te speuren. Zo kan zichzelf als haar collega's beschermen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Ho ja dit is de vrouwelijke versie van John Wick. Zeer mooie actiescènes en vind McAvoy zeer tof zien in de trailer.

Goov25

Avatar

Very nice. Doet me een beetje denken aan Salt, met Angelina Jolie. Maar dan cooler.

Master Of Films

Avatar

Het lijkt alsof Leitch een John Wick universe wilt maken. :P Debbie Harry zou passen bij John Wick. ;) Ik heb volle vertrouwen dat Leitch, na John Wick en deze film, een goeie opvolger van Deadpool gaat maken.

Fantomex

Avatar

Super nice. Charlize Theron standaard +10.

Ed Crane

Avatar

Blue Monday van New Order: +1
Lesbische kus: +2

NieuwsFilm

meest populair