Video

Trailer 'The Bad Batch' met Momoa, Reeves, Ribisi en Carrey

En met Suki Waterhouse!

door Bram de Groot om 10:41 in Video
Na de teaser trailer van even geleden heeft NEON de volledige trailer onthuld voor The Bad Batch, de nieuwe film van A Girl Walks Home Alone at Night-regisseur Ana Lily Amirpour. In de film zien we rollen van onder meer Suki Waterhouse, Jason Momoa, Keanu Reeves, Giovanni Ribisi en Jim Carrey.


De sci-fi film The Bad Batch volgt Arlen (Waterhouse) als ze zonder pardon gedumpt wordt in een post-apocalyptisch woestijnlandschap in Texas, ver verwijderd van de beschaafde samenleving. Ze wordt gevangen genomen door een verwilderde groep kannibalen en ze realiseert dat ze zich door de nieuwe realiteit zal moeten vechten. Ze weet zich aan te passen aan het leven in 'the bad batch' en ontdekt dat goed of slecht doen, afhangt van wie naast je staat.

Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend. In de States staat de film gepland voor 23 juni. De film draaide afgelopen jaar al tijdens het Venice Film Festival, het Toronto International Film Festival en Fantastic Fest.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Opvallend wel dat Jim Carrey niet vermeld wordt in de promocampagne.

ridjieddo

Avatar

Vind het maar een vage trailer. Typische hipster art-house trailertje

esteban

Avatar

Dat Jim Carrey niet vermeld is, komt omdat zijn 'silent' cameo in principe een verrassing moet zijn en zijn personage een bijzonder element in het verhaal is. Althans volgens de regisseuse. Iets wat in deze tijden haast onmogelijk is ... Zowat iedereen weet het reeds. Al is het wel zo dat hij tijdens festival-vertoningen vaak niet herkend werd tot de naam op de aftiteling verscheen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair