Kennen Rey en Luke Skywalker elkaar al als 'The Last Jedi' start?

Kennen Rey en Luke Skywalker elkaar al als 'The Last Jedi' start?

En we krijgen in VIII zeker iets te horen over de ouders van Rey.

Tijdens een snel vraag/antwoord-gesprek tussen Fandango en Daisy Ridley blijkt dat Rey en Luke Skywalker (Mark Hamill) elkaar nog niet kennen als ze elkaar ontmoeten aan het begin van Star Wars: The Last Jedi, iets dat uiteraard ook was te zien aan het einde van The Force Awakens.

Ridley gaf tijdens Star Wars Celebration aan hoe de relaties van Luke met Obi-Wan en Yoda verschillen met de relatie van Rey met Luke. Daarbij gaf ze aan dat Luke Rey helemaal niet kent als ze elkaar voor het eerst zien op Ahch-To. Uiteraard herkent hij wel het lichtzwaard.


Tijdens Star Wars Celebration heeft regisseur Rian Johnson tegenover Good Morning America gemeld dat er in The Last Jedi zeker wordt ingegaan op de afkomst van Rey: "Dat is zeker iets dat wordt behandeld. Ook zijn er veel verrassingen en wendingen in deze film en ik wil dat de mensen deze ervaren als ze de film voor het eerst zien. Hoe we met Rey en haar afkomst omgaan en hoe je je daarbij voelt en wat daarmee gebeurt is er één van."

MTV vroeg aan Rey of zijn verrast werd door de "wendingen" in de film: "Iets wat ik heb gezien, aangezien ik verleden week ADR heb gedaan, was een korte clip met iets waarvan ik niet wist dat het zou gebeuren en ik was van, 'Oh wow, oké.' Ik denk dat heel wat vragen worden beantwoord in deze film."

Check de uiteenlopende details over de beelden uit de trailer! The Last Jedi verschijnt... in december!

NieuwsFilm

meest populair