Superman completeert team op nieuwe afbeelding 'Justice League' [UPDATE]

Superman completeert team op nieuwe afbeelding 'Justice League' [UPDATE]

Nu ook met een nieuwe trailer.

En daar is ie opeens! Henry Cavills Superman heeft zich bij het Justice League-team gevoegd op een nieuwe team-afbeelding. De superheld ontbrak tot op heden in de promotionele uitingen.

Gezien het slot van Batman v Superman: Dawn of Justice mogen we aannemen dat Superman vroeg of laat te zien is in Zack Snyders Justice League. Over hoe dat gaat gebeuren is nog niets bekend. Onderstaande afbeelding is van een Rubies, een bedrijf dat officiële DC Comics-kostuums levert. Overigens is er ook een nieuwe Justice League website gelanceerd: Join The League.

Bekijk de afbeelding
Om de man van staal staan ook de andere vijf JLA-leden, met vlnr The Flash (Ezra Miller), Bruce Wayne / Batman (Ben Affleck), Diana Prince / Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa) en Cyborg (Ray Fisher). De helden nemen het in ieder geval op tegen de slechterik Steppenwolf (Ciarán Hinds), de rechterhand van Darkseid. De bovengenoemde helden (exclusief Superman) zijn ook te zien op onderstaande beeld, welke de tekstloze versie is van een recent verschenen affiche.

Bekijk de afbeelding
De DC-superheldenfilm draait vanaf 16 november in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscoopzalen.

UPDATE: Hieronder een internationale trailer, overigens zonder nieuwe beelden:



NieuwsFilm

meest populair