Persoonlijke trailer documentaire 'Becoming Cary Grant'

Persoonlijke trailer documentaire 'Becoming Cary Grant'

De man achter de Hollywoodfaçade.

Cary Grant was een van Hollywoods grootste sterren, beroemd om zijn charme en stijl. Maar wie was Grant werkelijk? Toen iemand hem ooit zei dat iedereen hem wilde leren kennen, zei hij dat hij dat ook wel eens wilde. Cary Grant was het imago van de filmster die oorspronkelijk Archibald Leach heette. Becoming Cary Grant verkent wie de echte Cary Grant was, zijn zoektocht naar liefde en hoe hij op latere leeftijd in therapie ging en LSD gebruikte.



Met woorden van zijn onuitgegeven autobiografie en pas ontdekte persoonlijke home-video beelden, gefilmd door iemand die lijkt te weten wat hij of zij doet, vertelt Cary Grant eigenlijk bijna zijn eigen verhaal zelf. Dit nieuwe perspectief op de man verkent zijn leven van een armoedige jeugd tot wereldwijde beroemdheid en onthult iemand die onder het masker van subtiele charme en innemende verfijning op zoek was naar de liefde die hem bijna zijn hele leven ontbrak.

Becoming Cary Grant is geregisseerd door documentairemaker Mark Kidel en gaat op het Cannes filmfestival draaien in de Cannes Classics sectie.

NieuwsFilm

meest populair