Celebrity

Arrow-acteur Stephen Amell wordt Ninja Warrior voor het goede doel

DC Comics-superheld Green Arrow legt zijn pijlen even aan de kant om geld op te halen voor het goede doel!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 08:00 in Celebrity
Arrow-ster Stephen Amell (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, Screamers: The Hunting) doet als speciale gast mee aan het Amerikaanse televisieprogramma American Ninja Warrior, uitgezonden op NBC.

In Ninja Warrior moet de pijl-en-boogdragende superheld, net als andere andere deelnemers aan de show, een parcours vol obstakels en oefeningen doorstaan. Een moeilijke opdracht die eigenlijk alleen voor echte sportievelingen is weggelegd. In Nederland wordt een eigen versie van het programma ook uitgezonden, op SBS6.

Tijdens een speciale editie van de bekende entertainmentshow doen diverse celebrities mee om geld op te halen voor het goede doel Comic Relief. Ieder jaar organiseert deze stichting Red Nose Day om aandacht te vragen voor kinderen die in armoede opgroeien en leven. Armoede onder jongeren is ook in Amerika een groot maatschappelijk probleem.

In de preview die NBC alvast vrij heeft gegeven, zien we dat spierbundel Amell het ver schopt. Maar of hij daadwerkelijk de eindstreep haalt is nog de vraag. De speciale celebrity uitzending van American Ninja Warrior met daarin dus onder andere Arrow-vertolker Amell is op 25 mei te zien. Hieronder een preview van Amells poging!0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair