Algemeen

Tom Hardy in Spider-Man spin-off 'Venom'!

Een onverwachte hoofdrolspeler is binnen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 20:47 in Algemeen
Eerder dit jaar kondigde Sony Pictures al heel onverwacht de Spider-Man spin-off Venom aan. Nu heeft de studio de hoofdrolspeler en regisseur onthuld. Niemand minder dan Tom Hardy stapt in de huid van Eddie Brock! Ook niet iets dat je zou verwachten.

De regisseur is eveneens geen onbekende. Dit wordt namelijk Ruben Fleischer, bekend van de films Zombieland (2009), 30 Minutes or Less (2011) en Gangster Squad (2013). Fleischer was eerder in beeld voor Suicide Squad 2 en zou werken aan Zombieland 2.


Fan-favorite Hardy kennen we uiteraard uit heel wat goed ontvangen films. Recentere titels zijn The Revenant, Mad Max: Fury Road en Locke. Hij was al eens te zien in een superheldenfilm, namelijk als Bane in Christopher Nolans The Dark Knight Rises uit 2012. Hardy volgt Topher Grace op, die de rol van Brock speelde in Sam Raimi's Spider-Man 3 uit 2007.

Het vermoedelijk R-rated Venom, met een script van Scott Rosenberg & Jeff Pinkner, staat gepland voor 5 oktober 2018 en naar verwachting volgt na deze eerste Spidey spin-off een film rond Black Cat en Silver Sable.

36 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Solid

Avatar

Regisseur: check
Acteur: dubbel check!

Scheerzeep

Avatar

WTF! Dit had ik écht niet zien aankomen...

MisterMarvel

Avatar

Qua lichaamsbouw al een veel betere keus dan in deel 3. Wat was dat een tegenvallen vergeleken met de comic.

Tom is een geweldige acteur dus hopelijk maakt Sony er een goede film van. Zouden ze adviesen van MARVEL kunnen krijgen nu ze Spiderman uitlenen?

Mav Damian

Avatar

Onverwacht maar interessant zeker Hardy als de hoofdrol.

benjamin

Avatar

Dit is nu wel het soort casting dat plots m'n interesse een enorme boost geeft.

Steve-O

Avatar

Nou top keuze wat mij betreft.

Ereptile

Avatar

Damn... Dan is het wel opeens jammer dat Hardy niet in het MCU zit... Zeker onverwacht maar mijn interesse in de Venom spin-off is wel gestegen!

Xenolicker

Avatar

Da's wel een goeie denk ik, is Venom eigenlijk niet een soort van "Mad Spiderman"?!

Sunspot

Avatar

Hmmm, oppassen Marvel en Tom Holland.

Als dit een megasucces wordt, zie ik Spiderman snel terugkeren naar het Sony universum. En dan niet per se met Tom Holland.

Ken die Holland niet goed genoeg, maar ik zie sowieso liever een meer realistischer Spiderman, R-rated of niet.

GreenHornet

Avatar

Ik had hem liever gehad als Punisher

Steve-O

Avatar

Haha ja zou lachen zijn als dit een knaller wordt. Al ben ik bang dat Homecoming dat sowieso ook gaat worden en dat ziet er alles behalve goed uit.

Moviemagic

Avatar

@GreenHornet
Is dit niet een perfect keus:
Jon Bernthal als punisher
Tom Hardy als Venom/ Eddie Brock

eltorro

Avatar

Inderdaad een goede casting en zoals al gezegd de regisseur is ook goed. Dit kan zomaar eens een top film gaan worden, vooral nu de regisseur ooj veel minder binnen de lijntjes hoeft te tekenen dankzij de R rating. Nu alleen nog hopen dat ze het budget niet te hoog maken voor de film.

Joslyn

Avatar

Onverwacht goede keuze. Kan al niet wachten op een Tom Holland Spidey Tom Hardy Venom confrontatie voor een toekomstige film. Ik zie de McFarlane scènes al helemaal voor me

Decepticon

Avatar

Wat onverwachts, vooral Tom Hardy.
De film wordt ineens een stuk interessanter.

Prince John

Avatar

Zoals de meesten hier, vind ik dit ook erg onverwachts maar wel mooi nieuws, Tom Hardy is een van de beste acteurs van dit moment! Just don't f*ck this up (again) Sony...

Ed Crane

Avatar

Steve-O "Haha ja zou lachen zijn als dit een knaller wordt. Al ben ik bang dat Homecoming dat sowieso ook gaat worden en dat ziet er alles behalve goed uit."

Word.

benjamin

Avatar

eltorro "Dit kan zomaar eens een top film gaan worden, vooral nu de regisseur ooj veel minder binnen de lijntjes hoeft te tekenen dankzij de R rating"
Je weet toch dat de R van R-rating niet van 'Risico' komt? Los daarvan had ook Gangster Squad dat bewuste rating en dat was nu verre van top.

Goku32

Avatar

Ik ben wel blij dat Tom Hardy Venom gaat spelen. Dit word nu al 100x beter dan die gare deel 3 met die nep Venom en Emo peter parker dans wtf echt heel slecht was dat. Dus ben benieuwd naar deze Venom real movie

eltorro

Avatar

@benjamin: Hoe bedoel je "risico"? Ik zeg ook nergens dat een R rating garant staat voor een goede film. Maar een R rating geeft de regisseur wel meer vrijheid om zijn eigen visie te verfilmen.

eltorro

Avatar

@benjamin: Hoe bedoel je "risico"? Ik zeg ook nergens dat een R rating garant staat voor een goede film. Maar een R rating geeft de regisseur wel meer vrijheid om zijn eigen visie te verfilmen.

benjamin

Avatar

benjamin "Hoe bedoel je "risico"?"
Ik bedoel risico als tegengestelde van 'binnen de lijntjes kleuren'.
benjamin "Maar een R rating geeft de regisseur wel meer vrijheid om zijn eigen visie te verfilmen."
Ratings hebben te maken met de inhoud van een film en niet met de vrijheid die de regisseur krijgt.

ThomasOMalley

Avatar

Benjamin, je begrijpt dat een R-rating minder restricties met zich meebrengt toch?

benjamin

Avatar

ThomasOMalley "Benjamin, je begrijpt dat een R-rating minder restricties met zich meebrengt toch?"
Uiteraard zijn er bepaalde zaken die je enkel kunt doen met een R-rating, maar dat betekent niet dat het per definitie betekent dat de regisseur meer zijn visie kan realiseren en minder moet binnen (door de studio) opgelegde lijntjes werken. Dat laatste hangt van andere zaken af dan van het rating dat een film uiteindelijk krijgt.

Ed Crane

Avatar

Nee, maar uiteindelijk is die argumentatie me iets te veel een nietszeggende abstractie. Concreet kun je van de afgelopen flink-wat-jaren gewoon allerlei films aanwijzen waar een R-rating hoort/ de bedoeling van de makers was/ beter zou passen, maar waar men zich duidelijk heeft moeten inhouden en men zichzelf heeft moeten censureren om op een PG-13 rating uit te komen.

Films die oorspronkelijk een PG-13 rating zouden krijgen, maar waarbij men zich heeft ingehouden of waar men dingen heeft uitgehaald heeft en men zichzelf gecensureerd heeft om daarmee op een R-rating uit te komen... die films heb je toch een stuk minder ;)

ThomasOMalley

Avatar

Wat Crane zegt.
Je legt mensen woorden in de mond, niet sjiek.

benjamin

Avatar

Ed Crane " Concreet kun je van de afgelopen flink-wat-jaren gewoon allerlei films aanwijzen waar een R-rating hoort/ de bedoeling van de makers was/ beter zou passen, maar waar men zich duidelijk heeft moeten inhouden en men zichzelf heeft moeten censureren om op een PG-13 rating uit te komen. "
Zo zullen er zeker zijn, maar er zijn ook heel wat andere voorbeelden waarbij de regisseur verre van volledige vrijheid krijgt om zijn visie te realiseren zonder dat daar de 'opgedragen rating' een probleem zou zijn. Vorige niet al te geliefde films van Sony rond Spider-Man zijn daar goede voorbeelden van. Dus in zo'n geval lijkt het feit dat de studio (en dus zelfs niet de regisseur) nu een R-rating verlangt geen enkele reden om te doen alsof de regisseur nu zijn visie mag gaan verfilmen.

Blackwolf

Avatar

Kvind Tom Hardy maar niks

Blackwolf

Avatar

The revenant was een middelmatige natuurfilm en mad max een 2uur langere random achtervolging......als bane heeft ie dan wel goed geacteerd

ThomasOMalley

Avatar

Ja Bane was echt een uitdagende rol inderdaad. Heel goed geacteerd van Hardy.

eltorro

Avatar

@benjamin: Het is niet het één of het ander. Natuurlijk heeft de studio gigantisch veel controle over de film, wat vaak slecht uitpakt. Het punt is hier dat een hoge rating de regisseur net wat extra mogelijkheid geeft om er een goede film van te maken. Je hebt dan als regisseur namelijk net wat minder factoren of stakeholders waar je rekening mee moet houden.

Er zijn veel voorbeelden waar een lage rating slecht heeft uitgepakt, nu vraag ik me af of er voorbeelden zijn waar een hoge rating slecht heeft uitgepakt?

benjamin

Avatar

eltorro "nu vraag ik me af of er voorbeelden zijn waar een hoge rating slecht heeft uitgepakt?"
Hangt er vanaf wat je precies bedoelt met 'slecht uitpakken'. Ik kan niet direct veel films bedenken waar de R-rating op zich een nadeel is - niet dat er eigenlijk volgens mij zo overdreven veel zijn waarbij een lagere rating een nadeel was - maar wel heel wat R-rated films die al bij al toch niet al te best uitpakten.

Ed Crane

Avatar

Benjamin "Ik kan niet direct veel films bedenken waar de R-rating op zich een nadeel is"

Precies Benjamin en daar ging het ons nou net om :)

Films met een opgelegde PG-13 rating terwijl die 'property' R-rated hoort te zijn, en wat het publiek als negatief ervaart, zijn er juist wel te noemen. Genoeg franchises hebben er last van gehad.

benjamin

Avatar

Voor alle duidelijkheid: zoals hierboven al meermaals gezegd ontken ik nergens dat het een goede zaak kan zijn om voor een R-rating te gaan in bepaalde gevallen en geef ik absoluut toe dat dit bepaalde vormen van vrijheid kan te weeg brengen. Maar er was (of leek door bepaalde woordkeuzes) toch wel sprake van hoe dit betekent dat de kansen op een topfilm merkelijk toenamen en dat deze rating regisseurs toestemming geeft hun visie te verfilmen. En dat laatste vind ik dus (zoals ondertussen nu echt wel genoeg aangegeven) een beetje voorbij gaan aan een reeks andere factoren.

Ed Crane

Avatar

Maar dat is een open deur, zo denkt iedereen er uiteraard over.

Benjamin "Maar er was (of leek door bepaalde woordkeuzes) toch wel sprake van hoe dit betekent dat de kansen op een topfilm merkelijk toenamen"

Maar dat is ook zo, want een PG-13 Venom-film is zoiets als een PG-13 Deadpool-film etc.: die is bij voorbaat kut.

nieuwslaatste nieuws

meest populair