Officieel: Javier Bardem en Johnny Depp worden monsters in het 'Dark Universe'

Officieel: Javier Bardem en Johnny Depp worden monsters in het 'Dark Universe'

'The Mummy' trapt het grootse Dark Universe af!

Begin volgende maand trappen Tom Cruise en Sofia Boutella het officieel aangekondigde Dark Universe af in het spectaculair ogende The Mummy. Het is een universum waar Universal Pictures veel vertrouwen in heeft, gezien onderstaande nieuwe onthullingen!

Zo heeft Universal Pictures aangekondigd dat Bill Condon (Beauty and the Beast) de regie op zich neemt voor Bride of Frankenstein. De eerste film na Alex Kurtzmans The Mummy moet op 14 februari 2019 verschijnen. Een actrice zou binnenkort onthuld worden.

Ook is officieel bevestigd dat Javier Bardem en Johnny Depp in het Dark Universe te zien zijn. Bardem gaat het Monster van Frankenstein spelen en Depp moet invulling gaan geven aan de Invisible Man. Ze zijn te zien in het universum waarin The Mummy zich ook afspeelt.

De films worden met elkaar verbonden door middel van Prodigium, de geheime organisatie geleid door Dr. Henry Jekyll, de rol van Oscarwinnaar Russell Crowe. Jekyll heeft als doel alle monsters te vernietigen.

Hieronder een foto van bovengenoemde namen, inclusief Cruise en Boutella:

Bekijk de afbeelding
Universal voegde eraan toe dat dat de eerdere datum 13 april 2018 is geschrapt. En als laatste heeft Universal een officieel logo onthuld voor het Dark Universe. Bekijk de introductievideo hieronder en check ook de nieuwe viral website voor het onderzoekslab van Prodigium!


Mochten alle plannen uitkomen dan kunnen we naast The Mummy en Bride of Frankenstein hoogstwaarschijnlijk ook films verwachten als Dracula, Frankenstein, The Invisible Man, The Wolf Man, Phantom of the Opera en Creature from the Black Lagoon. Ook de titel Van Helsing werd eerder genoemd. We starten dus met The Mummy. Te zien vanaf 8 juni!

NieuwsFilm

meest populair