Algemeen

Officieel: Javier Bardem en Johnny Depp worden monsters in het 'Dark Universe'

'The Mummy' trapt het grootse Dark Universe af!

door Bram de Groot om 09:47 in Algemeen
Begin volgende maand trappen Tom Cruise en Sofia Boutella het officieel aangekondigde Dark Universe af in het spectaculair ogende The Mummy. Het is een universum waar Universal Pictures veel vertrouwen in heeft, gezien onderstaande nieuwe onthullingen!

Zo heeft Universal Pictures aangekondigd dat Bill Condon (Beauty and the Beast) de regie op zich neemt voor Bride of Frankenstein. De eerste film na Alex Kurtzmans The Mummy moet op 14 februari 2019 verschijnen. Een actrice zou binnenkort onthuld worden.

Ook is officieel bevestigd dat Javier Bardem en Johnny Depp in het Dark Universe te zien zijn. Bardem gaat het Monster van Frankenstein spelen en Depp moet invulling gaan geven aan de Invisible Man. Ze zijn te zien in het universum waarin The Mummy zich ook afspeelt.

De films worden met elkaar verbonden door middel van Prodigium, de geheime organisatie geleid door Dr. Henry Jekyll, de rol van Oscarwinnaar Russell Crowe. Jekyll heeft als doel alle monsters te vernietigen.

Hieronder een foto van bovengenoemde namen, inclusief Cruise en Boutella:


Universal voegde eraan toe dat dat de eerdere datum 13 april 2018 is geschrapt. En als laatste heeft Universal een officieel logo onthuld voor het Dark Universe. Bekijk de introductievideo hieronder en check ook de nieuwe viral website voor het onderzoekslab van Prodigium!


Mochten alle plannen uitkomen dan kunnen we naast The Mummy en Bride of Frankenstein hoogstwaarschijnlijk ook films verwachten als Dracula, Frankenstein, The Invisible Man, The Wolf Man, Phantom of the Opera en Creature from the Black Lagoon. Ook de titel Van Helsing werd eerder genoemd. We starten dus met The Mummy. Te zien vanaf 8 juni!

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

En wat als The Mummy een flop wordt? Wordt Dracula Untold niet meer erkend in de Dark Universe? Had Universal niet beter kunnen wachten na de (financiele) ontvangst van The Mummy met deze bekendmaking?

En dan het Bill Condon nieuws. Een regisseur van ongespireerde films zoals Beauty & the Beast, The Fifth Estate en 2, lees twee, Twilight films, neemt de regie voor Bride of Frankenstein!!!! Nope, ik ben helemaal niet blij hiermee. Ja maar hij heeft Gods and Monsters gemaakt. Dan zeg ik. Ridley Scott heeft ooit Alien gemaakt en kwam later met Prometheus & Alien: Covenant. En Seniele Scott is zelfs de betere regisseur. Lighting doesn't strike twice.

Verder lijkt The Mummy een complete CGI fest te zijn (bron: trailers), nou dat belooft wat voor Dark Universe. :(

Robbepost

Avatar

^ lijkt me ook wat voorbarig inderdaad. Toch best genant als je net als bij bv power rangers en king Arthur al na 1 film je grootschalige plannen moet schrappen.........
Mij lijkt Mission: The mummy wel vermakelijk maar niets verniewends. Totaal geen horror in ieder geval. Inderdaad meer een actie/CGI spektakel.

Bilbo

Avatar

Het talent achter The Mummy is genoeg om mijn interesse te trekken.

Nogmaals, ik ben een voorstander van dit universum als concept. Over de uitvoering ben ik nog niet zeker. Hopelijk worden het niet allemaal blockbusters, want daar hebben we al genoeg van. Nog meer films als I, Frankenstein of Dracula Untold hoef ik echt niet te zien. Liever kleinere horrorfilms met kleinere budgetten dan gigantische doorsnee blockbusters met slechts een heel klein snufje horror.

Xenolicker

Avatar

O, ik verwachte eigenlijk dat Johnny Depp de hoofdrol in The Bride of Frankenstein voor zijn rekening zou nemen!

Prince John

Avatar

Eens met de rest hier, loop ook nog totaal niet warm voor het Dark Universe ondanks alle grote namen. The Mummy trailers zijn ook verre van geweldig, dus ja, zie wel even wat het wordt maar erg veel hoop heb ik niet. Depp kan trouwens beter het monster van Frankenstein spelen, heeft ie in ieder geval wel de perfecte tandjes voor.

aintiastinker

Avatar

Wanhoopspoging om the mummy nog wat te pushen, natuurlijk. We zullen wel zien wat er gebeurd als deze flopt.

Goku32

Avatar

Waarom gaan ze alle monster af dit is gewoon geld klopperij. Want dit kennen we allemaal al

Ereptile

Avatar

Tegenwoordig worden film universums uitgepoept alsof het diarree is... Als je per se een film universum wil, wacht inderdaad gewoon de box office af van 1 film, en ga dan pas doorbouwen op een film universum...

Decepticon

Avatar

Waarom noemen ze het niet gewoon weer het Monsters Universe, zoals de originele van vroeger?
Wel mooi logo btw.

kissed

Avatar

12 Points You Really Did Not Understand About Johnny Depp?

For exampel:

Johnny Depp teeth

nieuwslaatste nieuws

meest populair