Video

Eerste trailer 'Paddington 2'!

Hoe vergaat het de beroemde beer in Engeland?

door Jim Pedd om 14:46 in Video
De eerste trailer voor Paddington 2 is binnen. We zien dat het beroemde beertje ditmaal ramen lapt, maar dat het niet altijd even gemakkelijk gaat. Verder zijn er vooral veel shots van andere oude en nieuwe castleden. Veel lijkt er nog niet klaar te zijn van de film, want we zien nauwelijks verschillende beelden. Ook van Paddington is maar één scène te zien in de hele trailer. Gek is dat niet, want de familiefilm gaat pas in november in première.

In deze vervolgfilm is Paddington (Ben Whishaw) behoorlijk populair geworden in Windsor Gardens. Hij verspreidt overal plezier en marmelade. Maar terwijl hij zoekt naar het perfecte cadeau voor de honderdste verjaardag van zijn geliefde tante Lucy, ziet hij een prachtig boek in Mr. Grubers antiekwinkel. Om hem te kunnen kopen, neemt Paddington allerlei bijbaantjes aan, maar dan wordt het boek gestolen en is het aan hem en de familie Brown om de dief te vinden.

In Paddington 2, van regisseur Paul King, zijn onder meer Peter Capaldi, Hugh Grant, Brendan Gleeson, Sally Hawkins en Jim Broadbent te zien. Vanaf 10 november in de bioscoop.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

Ik zie toch echt twee scénes met Paddington. Maar wat maakt het ook uit. Dit maakt in elk geval alvast lekker voor wat komen gaat.

Als ze de charme van het 1e deel erin weten te houden, dan hebben we er weer een héérlijke familiefilm bij!

Scheerzeep

Avatar

@aspers

Ik zie er zelfs 3 :P

NieuwsFilm

meest populair