Eerste trailer 'Paddington 2'!

Hoe vergaat het de beroemde beer in Engeland?

De eerste trailer voor Paddington 2 is binnen. We zien dat het beroemde beertje ditmaal ramen lapt, maar dat het niet altijd even gemakkelijk gaat. Verder zijn er vooral veel shots van andere oude en nieuwe castleden. Veel lijkt er nog niet klaar te zijn van de film, want we zien nauwelijks verschillende beelden. Ook van Paddington is maar één scène te zien in de hele trailer. Gek is dat niet, want de familiefilm gaat pas in november in première.

In deze vervolgfilm is Paddington (Ben Whishaw) behoorlijk populair geworden in Windsor Gardens. Hij verspreidt overal plezier en marmelade. Maar terwijl hij zoekt naar het perfecte cadeau voor de honderdste verjaardag van zijn geliefde tante Lucy, ziet hij een prachtig boek in Mr. Grubers antiekwinkel. Om hem te kunnen kopen, neemt Paddington allerlei bijbaantjes aan, maar dan wordt het boek gestolen en is het aan hem en de familie Brown om de dief te vinden.

In Paddington 2, van regisseur Paul King, zijn onder meer Peter Capaldi, Hugh Grant, Brendan Gleeson, Sally Hawkins en Jim Broadbent te zien. Vanaf 10 november in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair