Video

Iedereen is verdacht in eerste trailer 'Murder on the Orient Express'

Agatha Christie's briljante boek wordt wederom verfilmd.

door Jim Pedd om 13:16 in Video
UPDATE 15:28: Nu is ook de eerste trailer vrijgegeven! Daarin ontmoeten we alle hoofdpersonen, die zich op een gegeven moment in één wagon bevinden, waar Poirot hen confronteert met de moord. Een van hen moet de moord gepleegd hebben, horen we van Poirot. Iedereen is een verdachte. De Belg is "waarschijnlijk" de beste detective van de wereld, rechtvaardigt hij zijn zelfopgelegde missie om de moordenaar te achterhalen.

Later vandaag nog komt de eerste trailer online te staan, maar voordat het zover is, hebben we nu de eerste poster van Kenneth Branaghs Murder on the Orient Express. De poster benadrukt vooral hoe groot de cast is en hoeveel prijswinnend regisseurs er in de film zitten.

De hoofdrol is er voor regisseur Branagh zelf, die de rol van de Belgische detective Hercule Poirot speelt. Verder zijn er rollen voor Johnny Depp (Ratchett) Michelle Pfeiffer (Mrs. Hubbard), Daisy Ridley (Mary Debenham), Judi Dench (Princess Dragomiroff), Lucy Boynton (Countess Andrenyi), Tom Bateman (Bouc), Derek Jacobi (Masterman), Michael Peña (Marquez) en Leslie Odom Jr. (Doctor Arbuthnot) als passagiers op de trein van Istanboel naar Parijs. Onderweg wordt er een gruwelijke moord gepleegd en komt de trein vast te staan. Het is aan Poirot om de zaak op te lossen, waarbij elk van de passagiers een motief lijkt te hebben voor de moord.

Murder on the Orient Express is gebaseerd op het gelijknamige en ingenieuze boek van schrijfster Agatha Christie uit 1934. De release staat gepland voor 23 november.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NoahMeeuws

Avatar

In ieder geval een schitterende poster..

Timothy

Avatar

Aangezien Depp niet in de wagon zit, zal hij wel het slachtoffer zijn, zeker?

Master Of Films

Avatar

Waarom hebben ze JCvD niet gecast als Poirot. Hij is tenminste een echte Franstalige Belg incl. echte accent als hij Engels spreekt. Authentieker kan je het niet krijgen. :D

benjamin

Avatar

Geen idee waarom Imagine Dragons erbij gesleurd moest worden, maar verder geen onaardige trailer.

R1N1

Avatar

Naar mijn idee wordt dit verhaal elke 10 jaar wel opnieuw verfilmd, steeds weer met een sterrencast uit die tijd. Als ze zich aan het boek houden is de ontknoping dus ook geen verrassing meer.
Ze hebben allemaal een motief, dus....

Steve-O

Avatar

Lumet's verfilming is top maar ik kijk hier wel heel erg naar uit. Branagh is een fantastische acteur en regisseur. Ben ook erg blij dat dit met 65mm camera's gefilmd is!

Akke Moeka Hara

Avatar

Wat heeft die Kenneth met treinen, in het juweeltje Wild Wild West zat hij er ook al half de film in.

NieuwsFilm

meest populair