Mark Hamill legt uit hoe hij het oneens was over Luke's verhaal in 'The Last Jedi'

Mark Hamill legt uit hoe hij het oneens was over Luke's verhaal in 'The Last Jedi'

Het zit allemaal iets anders dan gedacht.

Toen Rian Johnson zijn plannen met Luke Skywalker (Mark Hamill) in The Last Jedi aan Hamill vertelde, was die het er fundamenteel mee oneens. Althans, dat vertelde Mark Hamill enige tijd geleden. Nu nuanceert hij die uitspraken tijdens een gesprek met filmvakblad Variety.

"Ik kwam in de problemen omdat... ik geciteerd werd met de uitspraak dat ik tegen Rian gezegd zou hebben dat ik het fundamenteel oneens was met al zijn keuzes omtrent Luke," begon Hamill. "Maar ik werd niet goed geciteerd. Ik was eerder verbaasd over de manier waarop hij Luke zag. En het kostte me enige tijd om zijn perspectief te zien en zodra ik dat had, was ik erg enthousiast. En ik hoop dat het publiek dat met me deelt straks."

Hamill heeft de film nog niet gezien, maar vertelde wel vol vertrouwen ernaar uit te kijken. "Rian is een geweldig filmmaker. En als je kijkt naar Brick, of Brothers Bloom, of Looper, zie je dat elke film anders is dan de rest en dat ze zo inventief zijn. Ik denk dat mensen erg enthousiast en verrast zullen zijn, ik weet dat ik het in elk geval was."

Hoe het verhaal van Luke, en misschien wel specifieker Rey (Daisy Ridley) verder gaat, zien we vanaf 14 december in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair