Netflix

Netflix-abonnee helemaal Adam Sandler-gek

Gemiddeld keken alle abonnees 3,44 Sandler-film.

door Jim Pedd om 08:49 in Netflix
Adam Sandler. Je houdt van zijn films, of je haat ze. Er lijkt niet echt een middenweg voor te zijn. Maar op Netflix zijn de films van de acteur ongelofelijk populair, en om die reden sloot de streamingdienst al twee deals met hem. In totaal zal Sandler minimaal acht films voor Netflix maken. Nu blijkt waarom.

Netflix-abonnees blijken namelijk helemaal gek te zijn op zijn films. Netflix Content Chief Ted Sarandos vertelde dat er al meer dan 500 miljoen uren aan Sandler-films gestreamed zijn. De site The Exstreamist rekende vervolgens uit hoeveel films er dan gekeken zijn per abonnee.

Er zijn nu zeven Sandler-films te streamen op de dienst, met elk een gemiddelde speelduur van 1 uur en 45 minuten. Daarmee zijn er in totaal 344 miljoen streams geweest van Sandler-films. Met 100 miljoen abonnees, heeft de gemiddelde Netflix-abonnee dus 3,44 Sandler-film bekeken. Niet slecht toch?

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

HanZ

Avatar

Als abonnee van Netflix, kan ik melden dat ik zijn films mijdt als de pest. Ben sowieso geen van van de Netflix original films. De laatste met Brad Pitt was ook een grote soft.

Banned

Avatar

Ik vond enkel The Fundamentals of Caring een goeie netflix original film. Heb nog niks deftig gezien van hun films. Wel benieuwd naar Okya en Shimmer Lake.

horizon

Avatar

@Banned, Shimmer Lake is een aanrader.
https://www.moviemeter.nl/film/1113751/info/0#4596347

Okya inderdaad ook benieuwd naar.

Andere Netflix originals
Sword of Destiny was redelijk
The Discovery voor de liefhebber, veel potentie die niet wordt waargemaakt
I am the Pretty Thing that Lives in the House laaaanggggzzzzaaammmm maar wel sfeervol
Spectral was leuke sci-fi

benjamin

Avatar

Beasts Of No Nation was anders toch ook wel een steengoede film.

Akke Moeka Hara

Avatar

Totaal iets anders, gisteren keek ik die "docu" aliens on the moon.
Leek wel alsof iedereen daar zijn gelieg bijdroeg en maar bleef pushen en pompen dat er aliens en basissen op de maan zijn en veel buitenaards afval etc etc

Prince John

Avatar

Wilde net zeggen, Beasts of No Nation was ook top.

Ed Crane

Avatar

@Akke Moeka Hara:

Ja hèhè :P Je weet toch vantevoren dat zo'n docu de grootst mogelijke onzin is

Goov25

Avatar

Als abonnee van Netflix, kan ook ik melden dat ik nog nooit een film van hem op Netflix gezien heb. Er zijn best wat films van hem die ik leuk vind, maar die heb ik op dvd ;)

GreenHornet

Avatar

vroeger was hij nog leuk

esteban

Avatar

Dat succes is mede te danken aan het feit dat de meeste betalende leden zowat alles kijken wat er aan 'originals' verschijnt. Enerzijds omdat het gloednieuwe films zijn, het verse titels-aanbod is vrij mager op Netflix. Anderzijds het gevoel dat heerst dat je het maximum uit je abonnement moet halen. Het heeft dus niet zozeer iets met populariteit te maken. Het zijn ook films die typisch gekozen worden als makkelijk verteerbaar tussendoortje. Tuurlijk krijg je dan veel kijkers.

NieuwsFilm

meest populair