Video

Derde trailer Netflix-film 'Okja'

De nieuwe film van Bong Joon Ho wordt op 28 juni beschikbaar gesteld door de streaming-service.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 18:07 in Video
Netflix heeft vandaag de derde en laatste trailer van Bong Joon-ho's nieuwste film Okja vrijgegeven. Deze film wordt op 28 juni a.s. wereldwijd vrijgegeven door de streamingdienst.

Het verhaal van de film gaat over Mija (An Seo Hyun), die de verzorger en het beste vriendje is van Okja, een groot beest en nog grotere vriend, aan de voet van de Zuid-Koreaanse gebergten. Dit alles verandert echter wanneer de grote multinational Mirando Corporation Okja ontvoert en haar naar New York vervoeren. In New York heeft de verwaande CEO Lucy Mirando (Tilda Swinton) grootse plannen voor Mija's 'huisdier'.

Naast de eerder genoemde acteurs zien we in Okja ook namen als Jake Gyllenhaal, Giancarlo Esposito, Paul Dano, Byun Heebong, Steven Yeun, Lily Collins, Yoon Je Moon, Shirley Henderson, Daniel Henshall, Devon Bostick and Woo Shik Choi also star.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Ik ben niet helemaal overtuigd van de CGI, maar de rest van de ingredi├źnten zijn aanwezig. Snowpiercer en (in mindere mate) Gwoemul waren prima films van deze regisseur en ik had er geen weet van dat er zo'n topcast bij betrokken was.

23VDV23

Avatar

Hoog E.T. gehalte, op een prettige manier weliswaar. CG is inderdaad niet top notch, maar ik vind het een interessante regisseur die visueel sterk is. Zie Snowpiercer. Weliswaar erg in your face met z'n boodschap, maar een duidelijk voorbeeld van iemand die weet waarmee hij bezig is.

nieuwslaatste nieuws

meest populair