Transformers solofilm 'Bumblebee' wordt als 'The Iron Giant'

Transformers solofilm 'Bumblebee' wordt als 'The Iron Giant'

En waarom Travis Knight?

Deze week Transformers: The Last Knight, volgend jaar Bumblebee! Het wordt de eerste solofilm rond een personage uit de filmreeks die vakkundig is gestart door Michael Bay. Aangezien we nog een klein jaar verwijderd zijn van verschijning, duiken er steeds meer details op. Producent Lorenzo di Bonaventura sprak met Collider.

Naast dat Di Bonaventura bevestigde dat de film, onder meer met Hailee Steinfeld (True Grit), zich zal afspelen in de jaren 80 gaf hij aan welke insteek de film zo'n beetje krijgt: "Het doet me een beetje denken aan Iron Giant van jaren geleden, toen ik die film met Warner Bros. maakte. Het herinnert me een beetje aan die film aangezien die erg gekaderd was, maar niet klein aanvoelde."

Ook gaf de producent aan waarom voor stop-motion specialist Travis Knight (Kubo and the Two Strings) is gekozen: "Er zijn dramatisch minder Transformers. We hebben doelbewust Travis Knight ingehuurd, een regisseur die zich onderscheidt. Je kan niet met Michael concurreren, dan ga je verliezen. En ik denk dat het publiek altijd iets anders wil om geïnteresseerd te blijven. Ze krijgen een erg emotioneel en complex verhaal, zeer gekaderd als het gaat over de locatie en het verhaal."

Hoe Michael Bay's The Last Knight wordt ontvangen, lees je later vandaag op FT.



NieuwsFilm

meest populair