Eerste recensies 'Transformers: The Last Knight' - top of flop?

Eerste recensies 'Transformers: The Last Knight' - top of flop?

Precies zoals de vorige delen?

Later vandaag hebben we natuurlijk onze eigen recensie, maar we wilden jullie de eerste reacties van Michael Bays vijfde (en laatste) Transformers-film niet onthouden. Wat blijkt? De film is wellicht niet zo goed, maar wel beter dan de andere delen.

Variety


"Transformers: The Last Knight, de vijfde film in de gigantisch populaire en kritisch slecht ontvangen franchise (is er ooit een filmreeks geweest die zo de verdeling tussen critici en publiek toonde als deze?) is ook de meest extravagante. Er hangt nog steeds een PG-13 laagje over de film, maar de machinemensen komen nu over alsof echt weten wat ze doen."

Polygon

"Transformers: The Last Knight is voor twee derde een prima zomerblockbuster, maar de laatste akte is complete rommel. De laatste akte voelt bijna alsof die bij een andere film hoort, is niet gewoon saai, maar overbodig gezien de voorgaande Transformers-films. Als je een van de films in de franchise gezien hebt uit het afgelopen decennium, heb je wel een idee van hoe Transformers: The Last Knight eindigt. Regisseur Michael Bay vertrouwt o erg op hetzelfde ding doen - met hetzelfde plot dat we in andere Transformers-films zagen, met dezelfde frustrerende en vervelende slowmotion cinematografie - dat het makkelijk is om te vergeten hoe amusant het eerste twee derde van de film is."

The Wrap

"Er zijn een paar actiescènes van verrassende coherentie in Transformers: The Last Knight, de vijfde van Michael Bays boem-boem-deed-de-robot avonturen, maar vrees niet, fans van de franchise: als je komt voor de voor Bay zo kenmerkende chaotische editing (waarin gevechten van A naar D naar Q vliegen), giftige masculiniteit (en objectivering van vrouwen), en algemene verwarring, je krijgt al die dingen in overdaad."

The Hollywood Reporter

"De actie bevat onder meer een flashback waarin de Transformers het tegen Nazi's opnemen en een explosieve strijd rond de Stonehenge, die je op het randje van je stoel houdt met zorg voor de oude stenen. En terwijl er geen tekort aan grote setstukken is, biedt de verhaallijn veel kansen voor droge humor, veel rond Hopkins personage, dat de boel begint te lijken op standaardkomedie. Het is een overvolle rommel, maar dat was ook zo bij de vorige delen en dat lijkt het publiek niet erg te vinden."

Deadline

"Uiteindelijk draait dit, zoals altijd, allemaal om de Transformers en fans zullen niet teleurgesteld zijn. Een ding dat je kan zeggen over Bay, is dat hij het publiek geeft wat het wil."

NieuwsFilm

meest populair