'Avatar'-vervolgen staan op zichzelf

'Avatar'-vervolgen staan op zichzelf

De opnames beginnen in september.

20th Century Fox heeft laten weten dat de opnames van de Avatar-vervolgen officieel in september van start gaan. James Cameron zal een epische filmreeks maken met nog vier delen, die vanaf december 2020 tot en met 2025 in de bioscoop te zien zullen zijn. Na jaren van pogingen de boel aan het rollen te krijgen, is dit voor het eerst dat er echt vaart in zit.

Ook hebben we voor het eerst echte details over de eerste vervolgfilm. Producent Jon Landau liet weten dat het geen traditionele vervolgen worden, maar dat het standalone films zullen zijn. "Aan het hart van elke film liggen de personages," vertelde Landau. "Een van de sterkste punten van geweldige scenario's, is dat ze altijd universele en voelbare thema's behandelen. Er is niks beter voor te stellen dan familie. Centraal in elk van deze vier films, zal de Sully-familie staan. Elk vervolg dient als standalone film, elk verhaal kent een eigen conclusie. Maar als je naar de films als geheel kijkt, is de reis van de vier films een lang, verbonden en epische saga voor het publiek van over de hele wereld."

Rollen in de vervolgen zijn er voor Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang en Sigourney Weaver. Ook heeft Oona Chaplin getekend voor de rol van Varang, een centraal personage in de vier films.



NieuwsFilm

meest populair