Meer plotdetails 'Transformers' spin-off 'Bumblebee'

Meer plotdetails 'Transformers' spin-off 'Bumblebee'

Geen Optimus, wel een 18-jarig meisje.

Ondanks dat Transformers: The Last Knight wederom niet goed ontvangen is, en de film een tegenvallende opening beleeft, gaat Paramount verder met de plannen voor de franchise. Dat houdt in dat we volgend jaar een spin-off rond Bumblebee te zien krijgen. Nu zijn er iets meer details over.

"Het interessante ding van een spin-off is, dat het wat overeenkomsten met de franchise moet hebben en daarnaast eigen kwaliteiten om op zichzelf te kunnen staan. Dus dit is het verhaal van een 17- of 18-jarig meisje dat door een reeks gebeurtenissen Bumblebee tegenkomt en ze elkaar compleet maken. Bumblebee is een erg liefhebbend personage. Hij heeft veel gevoel, maar het idyllische leven van de twee wordt verstoord door de kwaadaardige Decepticons. En hoe gaan ze ermee omgaan zonder Optimus en anderen?" vertelt producent Lorenzo di Bonaventura.

Interessant is dat we te horen krijgen dat Optimus Prime geen rol gaat spelen in de film. Die speelt zich af in de jaren tachtig en zal gemaakt worden door Travis Knight. We weten dat Bumblebee een Volkswagen Beetle wordt zoals vroeger, en dat Hailee Steinfeld de vrouwelijke hoofdrol speelt.

De opnames zouden in augustus beginnen, de film moet in juni 2018 in de bioscoop draaien.



NieuwsFilm

meest populair