Video

Eerste enge trailer horrorfilm 'Polaroid'

Zorg ervoor dat je niet gefotografeerd wordt!

door Kaj van Zoelen om 18:38 in Video
Shake it like a polaroid picture, uh oh!, zo zong André 3000 in ''Hey Ya''. Maar die vrolijkheid is een wereld verwijderd van Polaroid, de horrorfilm waar nu een eerste trailer van is verschenen, die je hieronder kunt bekijken:Polaroid is de verfilming of uitbreiding van de gelijknamige short Polaroid uit 2015. De Noorse regisseur Lars Klevberg kreeg de kans om zijn eigen korte film uit te werken tot een avondvullende film.

Opvallend, want het is niet alsof de premisse van beide Polaroids nu zo origineel of intrigerend is: een groep aantrekkelijke jonge mensen, die een voor hun antiek apparaat vinden: de Polaroid fotocamera. Daar gaan ze foto's mee maken, maar dat is uiteraard een slecht idee - want deze specifieke camera wordt bezeten door een demonische aanwezigheid. Als je door het apparaat gefotografeerd wordt, ben je uiteraard in levensgevaar. Met een goede uitvoering kan dat nog leuk worden, maar het idee is niet heel opzienbarend.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rainking

Avatar

"En, hoe wilden de heren betalen? Visa? Mastercard? American Express?"

Moviefreak63

Avatar

Ze hebben het idee zeker van die jeugd serie choosebumps,

Dat gaat ook over een camera die de toekomst kan voorspellen.

Moviemagic

Avatar

Het verhaal is niet superorigineel maar als je er niet te zwaar aan tilt en aan het nonsensverhaaltje dan kan je vermoedelijk wel een leuke avond hebben.

Goku32

Avatar

Dit ziet er opzicht niet verkeerd uit. En inderdaad wat Moviefreak zegt. De makers hebben die episode van Gooshbumps gekeken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair