Trailer: Wesley Snipes geeft 'Armed Response'

Trailer: Wesley Snipes geeft 'Armed Response'

Snipes komt eindelijk weer in actie!

Wesley Snipes is weer helemaal terug! Zie hem hieronder in actie in de trailer voor Armed Response. De actiester van Money Train, Blade en U.S. Marshalls was een tijd van het witte doek verdwenen, mede dankzij een gevangenisstraf voor belastingontduiking (en omdat Snipes vond dat hij daar niet schuldig aan was, waardoor hij maximaal bestraft werd). Maar nu is hij dus terug van weggeweest, met twee science fictionactiefilms, The Recall en Armed Response:



Armed Response wordt geregisseerd door John Stockwell (Kickboxer: Vengeance, Into the Blue, Blue Crush) en naast Snipes spelen ook onder andere Anne Heche en Gene Simmons (van KISS) mee.

Een groep speciale soldaten beginnen een onderzoek naar 'de Tempel', een high-tech militaire vesting die gerund wordt kunstmatige intelligentie, omdat een andere groep soldaten daarin verdwenen is. Die kunstmatige intelligentie is ontworpen om gevangenen te ondervragen. Als ze De Tempel betreden, komen de soldaten er al snel achter dat het eerdere team op verschrikkelijke wijze is afgeslacht, en blijken er vreemde bovenaardse fenomenen De Tempel te beheersen.

NieuwsFilm

meest populair