Een gigantisch & dodelijk doolhof in volledige trailer 'Dave Made a Maze'

Een gigantisch & dodelijk doolhof in volledige trailer 'Dave Made a Maze'

Poppen, valstrikken en een Minotaurus!?

Wat doe je als je vriendje het voor elkaar krijgt om een magisch doolhof in zijn huis te bouwen en er vervolgens in vast komt te zitten? Het antwoord is blijkbaar erachteraan gaan als we de officiële trailer van Dave Made a Maze bekijken. De opvallende avonturenfilm is een creatie van regisseur Bill Watterson, die samen met Steven Sears het verhaal geschreven heeft.

De film draait om het gelijknamige personage uit de titel: Dave. Hij is erg creatief, maar het bevordert zijn carrière niet. Terneergeslagen begint hij een doolhof in zijn woonkamer op te zetten. Wanneer zijn vriendin Annie thuiskomt, ontdekt ze dat Dave in het bouwwerk zit, maar er ook niet meer uit kan. Ze zet een reddingsmissie op touw en wordt daarbij geholpen door een excentrieke vriendengroep. Al snel komt het gezelschap erachter dat het doolhof verre van normaal is - magisch en bovenal gevaarlijk. Zullen ze Dave wel kunnen redden?



Het project van Butter Stories en Foton Pictures was de eerste helft van dit jaar te zien tijdens vele filmfestivals. In de Verenigde Staten moet Dave Made a Maze uitkomen vanaf 18 augustus. In de cast komen de volgende namen voor: Nick Thune, Meera Rohit Kumbhani, Kirsten Vangsness en Adam Busch. De makers hebben eveneens een poster vrijgegeven.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair