Blu-Ray Review: Kill 'Em All

Blu-Ray Review: Kill 'Em All

JCVD kan het nog.

Regie: Peter Malota | Cast: Jean-Claude Van Damme (Philip), Autumn Reeser (Suzanne), Peter Stormare (Agent Mark Holman), Daniel Bernhardt (Agent Linda Sanders), Daniel Bernhardt (Agent Linda Sanders), e.a. | Speelduur: 96 minuten | Bioscooprelease: geen

De Muscles from Brussels blijft een regelmatig terugkeerde naam in Hollywood. Zo dook hij op in The Expendables 2 en heeft hij een stem in de Kung Fu Panda-films. De laatste jaren tracht hij zijn oude successen te doen herleven. Zo verschijnen er weer Kickboxer-films en was er enkele jaren geleden een revival voor Universal Soldier, samen met Dolph Lundgren. Tussendoor verschijnt hij in nodige andere dertien in een dozijn-actiefilms. Zo ook verleden jaar in Peter Malota's Kill'em All, samen met Peter Stormare.

In Kill'em All (FT Stercijfer = 4,4) belandt na een enorme schietpartij een mysterieuze vreemdeling, op het randje van de dood, bij een plaatselijk ziekenhuis. Vervolgens komt een buitenlandse bende brutaal het ziekenhuis binnengevallen om hem na te jagen. Zijn verpleegster, de enige overgebleven getuige van de tweede schietpartij, moet een FBI-ondervraging ondergaan die een verwikkeling van internationale intriges en wraak ontsluit.

Sony Pictures Home Entertainment bracht Kill'em All, een duidelijke direct-to-dvd titel, onlangs uit op Blu-ray. Hieronder een blik op de schijf.

Bekijk de afbeelding
Discs 1 x Blu-Ray | Retail release: juni 2017 | Beeld: 1080p HD 16 x 9 (2.40 : 1) | Geluid: o.a. Engels DTS-HD 5.1 | Ondertitels: o.a. Nederlands, Frans | EAN: 8712609643138 | Ook verkrijgbaar op: Dvd | Met dank aan: Sony Pictures Home Entertainment

De Blu-ray schijf van Kill'em All zit vastgeklikt in een standaard Blu-ray keepcase. Bij het opstarten van de Blu-ray schijf verschijnt na het logo van Sony Pictures Home Entertainment gelijk het bijzonder basic hoofdmenu.

Beeld

Sony Pictures Home Entertainment stelt wat betreft de beeldkwaliteit niet teleur. De High Def-transfer ziet er prima uit, met scherp beeld en natuurlijke, felle kleuren. Het is wel overduidelijk dat het een enorm snelle productie is met matige montage en weinig nabewerkt beeld. Toch ziet het er in HD prima uit.

Geluid

De standaard DTS-HD track is net als het beeld gewoon netjes en dat is wat je graag krijgt. Het nadeel bij het geluid is dat er weinig in is geïnvesteerd. Dialoog is prima te volgen, maar de surround-geluiden blijven beperkt tot lichte omgevingsgeluiden. De muzikale ondersteuning is af en toe bedenkelijk, maar passend bij het type film.

Bonusmateriaal

Normaal gesproken is Sony Pictures Home Entertainment niet zuinig wat betreft extra's. Maar in dit geval is er waarschijnlijk gewoon niets opgeleverd. Via JCVD World is onderstaande, weinig nodige BTS-video te vinden:


Voorde die-hard JCVD-fan; basic Blu-ray

Op de wat basic actiescènes na valt er eigenlijk weinig echt te genieten met Kill 'Em All. Na het zien van de trailer heeft de gemiddelde filmfan waarschijnlijk al genoeg gezien. De genre-liefhebber en gewoon de fan van Van Damme - en dat zijn er vast nog genoeg - zullen zich er vast nog prima mee vermaken. Het beeld en geluid van deze Blu-ray zorgt voor een goede kijksessie; het ontbreken van het bonusmateriaal is geen verrassing.



NieuwsFilm

meest populair