Transformers spin-off 'Bumblebee' bevat weinig robots

Transformers spin-off 'Bumblebee' bevat weinig robots

En wordt goedkoper en kleinschaliger.

Nu Transformers: The Last Knight in de bioscopen draait, begint Paramount Pictures de focus te verleggen richting spin-off Bumblebee. Producent Lorenzo di Bonaventura vertelde tijdens een interview met Collider dat de film nauwelijks robots gaat bevatten. Daardoor is het ook mogelijk een veel goedkopere film te maken dan de producties van regisseur Michael Bay.

"Het doel van die film is om meer tijd met minder robots door te brengen, en terug te gaan naar 1985 en het oorspronkelijke erfgoed," begon de producent. "Dus als je een van de eerste Transformers daar bent. Dus er zit een erg onderscheidend idee achter en wat er gaat gebeuren met de chemie, gaat gebeuren. Maar het draait echt om een jonge vrouwelijke hoofdpersoon tegenover Bumblebee en ik denk dat Optimus jaloers zou zijn omdat Bumblebee zijn eigen film krijgt."

De bedoeling is om meer van dit soort spin-offs te maken, en allemaal kleinschaliger en wellicht minder bombastisch. "Er zijn minder Transformers, echt veel minder. We hebben bewust Travis Knight ingehuurd, een erg onderscheidende filmmaker. Je kan het niet opnemen tegen Michael [Bay], dat verlies je. Dus aangezien het publiek ook iets anders wil, gaan we hen dat geven. Ze krijgen een erg emotioneel, complex verhaal. Een erg strak verhaal, wat de locatie en het verhaal betreft. Het doet me dus denken aan de Iron Giant, die ik maakte bij Warner Brothers. Het doet me daaraan denken, in dat het erg beperkt is, maar niet kleinschalig was."

Bumblebee draait vooral om de personages: Bumblebee en het meisje gespeeld door Hailee Steinfeld. De film wordt in 2018 verwacht.



NieuwsFilm

meest populair