'Star Trek 4' lijkt er te komen

'Star Trek 4' lijkt er te komen

Ondanks de tegenvallende prestaties van Star Trek Beyond.

Ondanks de tegenvallende prestaties van Star Trek Beyond, wordt er gewoon gewerkt aan een vervolg. Dat laat acteur Zachary Quinto weten aan ET Online. Hij wacht, samen met de andere acteurs, op nieuws vanuit de producenten.

"Als ik een update had, zou ik je die geven. Ik verwacht dat het nieuws van die vierde film klopt, maar het gaat altijd op deze manier. Ze roepen: ja! We gaan hem maken! En dan is er altijd een proces - waarvan het schrijven van een script het belangrijkste is - en ik weet dat ze daar nu volop in zitten. Ik denk dat we allemaal dolgraag terugkeren en dat gaan doen zodra de telefoon overgaat en het J.J. [Abrams] is die belt," aldus Quinto.

Er is verder weinig bekend over de vierde film, al weten we dat Chris Hemsworth terug moet keren als de vader van Kirk (Chris Pine). Verder is er eigenlijk nog niets bekend over het project, al hebben de voornaamste castleden natuurlijk al getekend. Dat er aan de film gewerkt wordt is bemoedigend, al was de box office opbrengst van Beyond dat niet.

Die film kostte 185 miljoen dollar om te maken en leverde uiteindelijk 343 miljoen dollar op aan de box office. Dat terwijl de film goed ontvangen werd en fans hem zagen als een terugkeer naar de ziel van de franchise. Hopelijk voor hen komt er nog een nieuwe film.



NieuwsFilm

meest populair