Algemeen

'Killers of the Flower Moon' zo goed als zeker nieuwe project Scorsese & DiCaprio

Scorsese zal de film naar waarschijnlijkheid direct na de opnames van The Irishman maken.

door Zilko Tarici om 17:05 in Algemeen
Zodra hij klaar is met de opnames van het langverwachte project The Irishman, zal gevierd regisseur Martin Scorsese zich direct richten op zijn volgende project: een op een waargebeurd verhaal gebaseerde thriller met de titel Killers of the Flower Moon, waarin Leonardo DiCaprio de hoofdrol moet spelen.

De film, die zich afspeelt in de jaren '20, moet gaan over de leden van de Osage Indianenstam in Oklahoma die ooit een paar van de rijkste mensen in de wereld waren toen er olie onder hun land werd ontdekt. De Indianen in kwestie werden rond deze tijd onder mysterieuze omstandigheden een voor een omgelegd, net als degenen die de moorden op hen onderzochten. Toen het dodental opliep tot 24, nam de FBI de zaak op zich, met weinig goede resultaten.

In een daad van wanhoop keerde de jonge FBI-directeur J. Edgar Hoover zich tot een Texas Ranger genaamd Tom White om een undercover-team samen te stellen om het mysterie rondom de moorden te ontrafelen. Dit leidde tot de onthulling van een van de meest benauwende complotten in de Amerikaanse geschiedenis.

Scorsese en DiCaprio overwegen het project al enkele maanden en ontwikkelen de film samen met Imperative Entertainment. Scorsese's vaste production designer Dante Ferretti liet weten dat het de bedoeling is dat de opnames van Flower Moon in het voorjaar van 2018 al moeten beginnen. Er wordt al gezocht naar geschikte locaties. De opnames van The Irishman beginnen ondertussen in september.

Wanneer het officieel bevestigd wordt dat Scorsese en DiCaprio de film gaan maken, laten we het jullie natuurlijk weten!!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ik zit te lezen en ben nu al helemaal geinteresseerd in deze gebeurtenis dat ik op het punt sta het te googlen in mij erin te verdiepen maar misschien beter om de film af te wachten zonder alles te weten.

NoahMeeuws

Avatar

Gaat toch over dat huis met al die kamers met smerige martelingen? Gatver

donniebrasco

Avatar

@Friet, beter na 't uitkomen van de film pas doen!

Wilskracht

Avatar

DiCaprio's character in dezelfde film als J. Edgar Hoover? Misschien heeft Leo nog wat tips voor die acteur

NieuwsFilm

meest populair