'Killers of the Flower Moon' zo goed als zeker nieuwe project Scorsese & DiCaprio

'Killers of the Flower Moon' zo goed als zeker nieuwe project Scorsese & DiCaprio

Scorsese zal de film naar waarschijnlijkheid direct na de opnames van The Irishman maken.

Zodra hij klaar is met de opnames van het langverwachte project The Irishman, zal gevierd regisseur Martin Scorsese zich direct richten op zijn volgende project: een op een waargebeurd verhaal gebaseerde thriller met de titel Killers of the Flower Moon, waarin Leonardo DiCaprio de hoofdrol moet spelen.

De film, die zich afspeelt in de jaren '20, moet gaan over de leden van de Osage Indianenstam in Oklahoma die ooit een paar van de rijkste mensen in de wereld waren toen er olie onder hun land werd ontdekt. De Indianen in kwestie werden rond deze tijd onder mysterieuze omstandigheden een voor een omgelegd, net als degenen die de moorden op hen onderzochten. Toen het dodental opliep tot 24, nam de FBI de zaak op zich, met weinig goede resultaten.

In een daad van wanhoop keerde de jonge FBI-directeur J. Edgar Hoover zich tot een Texas Ranger genaamd Tom White om een undercover-team samen te stellen om het mysterie rondom de moorden te ontrafelen. Dit leidde tot de onthulling van een van de meest benauwende complotten in de Amerikaanse geschiedenis.

Scorsese en DiCaprio overwegen het project al enkele maanden en ontwikkelen de film samen met Imperative Entertainment. Scorsese's vaste production designer Dante Ferretti liet weten dat het de bedoeling is dat de opnames van Flower Moon in het voorjaar van 2018 al moeten beginnen. Er wordt al gezocht naar geschikte locaties. De opnames van The Irishman beginnen ondertussen in september.

Wanneer het officieel bevestigd wordt dat Scorsese en DiCaprio de film gaan maken, laten we het jullie natuurlijk weten!!



NieuwsFilm

meest populair