Algemeen

Kylo Rens TIE Silencer in 'The Last Jedi' onthuld!

En hoe verhoudt The Last Jedi zich tot andere films in de franchise?

door Jim Pedd om 13:53 in Algemeen
Vandaag is er een stel beelden vrijgegeven van Kylo Rens (Adam Driver) ruimteschip: de TIE Silencer, waarmee hij in Star Wars: The Last Jedi rond mag vliegen. Afgezien daarvan vertelde regisseur Rian Johnson met welke film in de originele trilogie we zijn avontuur het beste kunnen vergelijken.

Maar eerst die TIE Silencer, die je hieronder kan zien. Naar het schijnt wordt het ruimteschip in de vorm van LEGO-speelgoed vrijgegeven voor het grote publiek, en zal dat tijdens Force Friday 2017 gebeuren. Dat is dan op 1 september.


Daarnaast sprak Rian Johnson met Fandango en vertelde hij het volgende over The Last Jedi en de vergelijking met de andere films.

"De verleiding is om te zeggen dat het een middendeel is, dus op Empire zal lijken. Maar tegelijk wilde ik dat gevoel van plezier behouden dat J.J. in The Force Awakens had, en dat in zekere zin ook terugkomt in Return of the Jedi. Toen ik een jaar of tien was en de film uitkwam, was dat het belangrijkste voor mij - dat gevoel van plezier denk ik. Dus als ik Empire zeg, wil ik niet het gevoel geven dat het duister wordt. Het was voor mij belangrijk om hier ook een leuk avontuur van te maken. Maar ik weet het niet, er zitten veel verschillende dingen in. En hopelijk ook wat unieke zaken."

The Last Jedi is vanaf 13 december in de bioscoop te zien.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Kan die gast niet meer serieus nemen eigenlijk, was zo cool, totdat hij zijn helm afzette, crybaby.

Jammer, vond Kylo Ren zelfs cooler dan VAder Smiley face. Maar misschien gaan ze nog wat leuks met Kylo doen.

Darthmar

Avatar

Kylo Ren is ook een cry baby. Daarom paste het uiterlijk goed bij hem.

Frietgezicht

Avatar

Ik vond Kylo ook wel top en mysterieus tot het masker afging.

Master Of Films

Avatar

Ach ja, zolang je maar een duivelskop hebt, een dual lightsaber bij je draagt en een paar back flip salto's maakt dan is er niks aan de hand. Kylo Ren had even bij Empire's chirurgie zijn kop moeten verbouwen en een Darth Maul fanboy moeten worden. Bizar ook dat de makers van EP 7 een echt karakter willen maken ipv een merchandise pop met geen inhoud. Het was al fout om een echte acteur zoals Adam Driver in te huren ipv een "acterende" stuntman. Maaja wat kan je daar aan doen hé. Gewoon lekker Last Jedi kijken en blijven doorgaan klagen op het internet over crybaby. Lucht lekker op.

horizon

Avatar

Kylo Ren heeft in een halve finale meer diepgang dan Darth Vader in drie hele films. Smiley face

Akke Moeka Hara

Avatar

Kylo is een stijve hark en een slechte zwaardvechter, als je de passie hebt om de dark side te rulen kan je toch niet zo stijf rondlopen, een beetje vent haalt die Kylo zo neer, Obi Wan, Luke, Windu, Dooku, Qui Gon zelfs Grievous, allemaal lui waar Kylo niks bij is.
Smiley face

Sunspot

Avatar

Diepgang is geen probleem, maar zet er dan een coole gast neer, zelfs zonder helm en laat hem niet al in de eerste film een huilebalk zijn.

Doe dat dan geleidelijk, dit voelde veel te geforceerd aan ook nog.

MovieWanker

Avatar

Kylo Ren was zonder meer de zwakste schakel in The Force Awakans en werd totaal ongeloofwaardig vanaf het moment dat hij z`n masker afzette.

horizon

Avatar

Akke: Darth Vader leerde pas zwaardvechten in Rogue One. In de originele trilogie liep hij ook niet over van souplesse. ;)

Maar je hebt gelijk: die gasten wat je noemt zijn Jedi's met afgeronde opleidingen. Kylo Ren niet. Dus daar moet verschil inzitten. Smiley face

Indie Jones

Avatar

Het is ook totaal ongeloofwaardig dat een karakter die net zijn eigen vader vermoordt heeft moet huilen

NieuwsFilm

meest populair