Kylo Rens TIE Silencer in 'The Last Jedi' onthuld!

Kylo Rens TIE Silencer in 'The Last Jedi' onthuld!

En hoe verhoudt The Last Jedi zich tot andere films in de franchise?

Vandaag is er een stel beelden vrijgegeven van Kylo Rens (Adam Driver) ruimteschip: de TIE Silencer, waarmee hij in Star Wars: The Last Jedi rond mag vliegen. Afgezien daarvan vertelde regisseur Rian Johnson met welke film in de originele trilogie we zijn avontuur het beste kunnen vergelijken.

Maar eerst die TIE Silencer, die je hieronder kan zien. Naar het schijnt wordt het ruimteschip in de vorm van LEGO-speelgoed vrijgegeven voor het grote publiek, en zal dat tijdens Force Friday 2017 gebeuren. Dat is dan op 1 september.

Bekijk de afbeelding
Daarnaast sprak Rian Johnson met Fandango en vertelde hij het volgende over The Last Jedi en de vergelijking met de andere films.

"De verleiding is om te zeggen dat het een middendeel is, dus op Empire zal lijken. Maar tegelijk wilde ik dat gevoel van plezier behouden dat J.J. in The Force Awakens had, en dat in zekere zin ook terugkomt in Return of the Jedi. Toen ik een jaar of tien was en de film uitkwam, was dat het belangrijkste voor mij - dat gevoel van plezier denk ik. Dus als ik Empire zeg, wil ik niet het gevoel geven dat het duister wordt. Het was voor mij belangrijk om hier ook een leuk avontuur van te maken. Maar ik weet het niet, er zitten veel verschillende dingen in. En hopelijk ook wat unieke zaken."

The Last Jedi is vanaf 13 december in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair