'Doctor Doom' film in ontwikkeling bij Fox

'Doctor Doom' film in ontwikkeling bij Fox

De superschurk krijgt mogelijk een eigen avontuur.

Tijdens het Legion-panel van de SDCC vertelde showrunner Noah Hawley iets helemaal ongerelateerds. Hij blijkt een Marvel-film te ontwikkelen. Over niemand minder dan Doctor Doom. Er is nog vrijwel niets over bekend, maar wellicht is dit dan een van die Marvel-films die Fox gepland heeft.

"Omdat ik op de Comic-Con ben," begon de regisseur. "Wilde ik jullie laten weten dat ik een film ontwikkel voor Fox. Het eerste woord is Doctor. En het tweede is Doom." Mocht die film er straks echt komen, zou Fox de rechten op de Fantastic Four-franchise kunnen houden. Anders vloeien die terug naar Marvel Studios.

Hawley zou de film zelf willen regisseren, maar heeft nooit een film gemaakt. Wel heeft hij een aflevering geregisseerd van de serie Legion en twee van de serie Fargo. Mocht hij een film maken over Victor Von Doom, klinkt dat wel interessant. Hij is een personage dat als dictator van Latveria begint in de comics en Reed Ricards de schuld geeft van zijn verbrande gezicht. Zijn grootste superkracht is zijn intellect.

Benieuwd naar ander Comic-Con nieuws? Klik dan hier voor onze overzichtspagina!



NieuwsFilm

meest populair