Intrigerende trailer sci-fi 'Marjorie Prime' met Jon Hamm

Intrigerende trailer sci-fi 'Marjorie Prime' met Jon Hamm

De sciencefictionfilm die nu al met 'Her' en 'Black Mirror' vergeleken wordt.

Bekijk hieronder de eerste volle trailer van de interessante sciencfictionfilm Marjorie Prime van regisseur Michael Almereyda (Experimenter. Met Lois Smith, Jon Hamm, Tim Robbins en Geena Davis. In de nabije toekomst blijken robots levensecht te zijn en onze overleden geliefden te kunnen vervangen, kijk maar:



In de nabije toekomst zullen we in het tijdperk van de kunstmatige intelligentie leven: de 86 jaar oude Marjorie, een verzameling van verwarde, verdwijnende herinneringen, heeft een knappe nieuwe 'metgezel' met het uiterlijk van haar overleden man, die geprogrammeerd is om Marjorie haar levensverhaal te vertellen. Wat zouden wij ons herinneren, en wat zouden wij vergeten, als we de kans kregen?

Filmtotaals eigen Jim Pedd zou waarschijnlijk het liefst de film vergeten, getuige zijn recensie van toen de film dit jaar op het IFFR draaide. Vanaf 18 augustus verschijnt de film op video-on-demand platforms (en in de VS in selecte bioscopen), dus kun je dan kijken of je het met hem eens bent.

NieuwsFilm

meest populair