Eerste synopsis geeft duidelijkheid over verhaal 'Bumblebee'

Eerste synopsis geeft duidelijkheid over verhaal 'Bumblebee'

En wie zijn de castleden?

Niet alleen heeft Bumblebee, de eerste spin-off in de Transformers-franchise, een nieuwe releasedatum, ook is er eindelijk een plotsynopsis vrijgegeven. Voor het eerst weten we dus echt waar de kleinschalige actiefilm van regisseur Travis Knight om zal draaien.

De synopsis die is vrijgegeven luidt als volgt: Bumblebee is in 1987 op de vlucht en vindt onderdak op een vuilnisbelt in een klein Californisch strandstadje. Charlie (Hailee Steinfeld), die op het punt staat 18 te worden en haar plek in de wereld zoekt, ontdekt een door strijd getekende en gebroken Bumblebee. Ze repareert hem en ontdekt al snel dat het geen gewone gele VW bug is.

De cast is nu ook officieel onthuld en bestaat naast Steinfeld ook uit Pamela Adlon, Ricardo Hoyos, Rachel Crow, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Abby Quinn, Stephen Schneider en Gracie Dzienny.

De opnames zijn vandaag officieel begonnen. Vanaf 21 december 2018 draait Bumblebee in de Amerikaanse bioscoop, waar de film de concurrentie met Aquaman aangaat.



NieuwsFilm

meest populair