Vriendschap sluiten staat centraal in 2e trailer 'Same Kind of Different as Me'

Vriendschap sluiten staat centraal in 2e trailer 'Same Kind of Different as Me'

Greg Kinnear en Djimon Hounsou in het waargebeurde verhaal.

Pure Flix Entertainment en Paramount Pictures brachten een jaar geleden al een trailer uit van het waargebeurde drama Same Kind of Different As Me, met de bedoeling dat de film begin dit jaar uit zou komen. Een uitstel volgde echter en nu komt Michael Carney's regiedebuut in oktober uit. In de hoofdrollen treffen we o.a. Greg Kinnear, Djimon Hounsou en Renée Zellweger aan. We hebben te maken met een gelijknamige boekverfilming, waarvan het schrijfwerk in 2006 uitkwam en geschreven is door Ron Hall, Denver Moore en Lynn Vincent.

Ontmoet Denver, die in de jaren 60 van Louisiana als een soort slaaf werd grootgebracht, vervolgens ontsnapte door een trein te pakken en daarna achttien jaar lang dakloos op de straten van Dallas, Texas doorbracht. Hij is misschien geen slaaf meer, maar wel nog steeds hopeloos. Totdat God een vrouw aanstuurt, Deborah, die geplaagd wordt door dromen en te horen heeft gekregen dat ze aan kanker lijdt. In het gezicht van de dood geeft ze haar man Ron, een kunsthandelaar, de taak om vriendschap te sluiten met Denver. Wie zal er gered worden en wie niet? En wat heeft de toekomst in petto voor het speciale drietal?



Carney bracht samen met Alexander Foard en schrijver Ron Hall het scenario in orde. In de film zal ook Ray Donovan-acteur Jon Voight optreden. Momenteel is er alleen een Amerikaanse en een Duitse releasedatum. Respectievelijk is dat 20 oktober en 30 november. Zie hieronder tevens een nieuwe poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair