Video

Trailer: Redford en Fonda hebben het knus in Netflix-film 'Our Souls at Night'

Alweer hun vierde samenwerking!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook om 14:42 in Video
In de eerste teaser van de nieuwe Netflix-film Our Souls at Night hebben Robert Redford en Jane Fonda het erg knus met elkaar, en dat vinden we helemaal niet zo vreemd. Het romantische drama is na The Chase (1966), Barefoot in the Park (1967) en The Electric Horseman (1979) namelijk alweer hun vierde samenwerking. Wat denken jullie ervan?


In Our Souls at Night besluit Addie Moore (Fonda) op een dag bij haar buurman Louis Waters (Redford) langs te gaan. Haar man overleed jaren geleden, evenals zijn vrouw, en ondanks dat ze decennia lang elkaars buren zijn geweest, hadden ze amper contact. Hun kinderen wonen ver weg en ze wonen allebei helemaal alleen in hun grote huizen. Addie en Louis worden verliefd en besluiten het beste te maken van de tijd die ze samen nog hebben.

De rest van de cast bestaat uit Bruce Dern, Matthias Schoenaerts, Judy Greer en Iain Armitage. Our Souls at Night staat op naam van regisseur Ritesh Batra (The Lunchbox, The Sense of an Ending).

De film, gebaseerd op de bestseller van Kent Haruf, is vanaf 29 september te zien via Netflix.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Deweb

Avatar

Laat maar komen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair