Blu-ray

Blu-Ray Preview: Transformers: The Last Knight - de laatste van Bay

Wat kun je op de schijf verwachten?

door Bram de Groot om 08:46 in Blu-ray
Eerder dit jaar verscheen alweer de vijfde Transformers live-actionfilm. Transformers: The Last Knight is de laatste Transformers-film van regisseur Michael Bay en opnieuw werd de film erg mager ontvangen. En dit keer was dat ook te merken in de wereldwijde opbrengst. Tot op heden kwam de film niet verder dan $594,0 miljoen. Fors minder dan het vierde deel, welke uitkwam op ruim $1,1 miljard. Binnenkort verschijnt The Last Knight op schijf. Hieronder de details voor de Blu-ray uitgave.

In de States verschijnt de High Definition-versie midden september digitaal en vanaf 26 september op Dvd en Blu-ray. De laatste bevat weer een Dolby Atmos geluidstrack. Het Nederlandse schap wordt pas in november bereikt. Paramount Picstures geeft ook een 4K-uitgave uit, met Dolby Vision. Hieronder de critics tv-spot:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is nog niet officieel bekend, maar het materiaal voor de Amerikaanse versie is ondertussen online verschenen. Er is meer dan 80 minuten aan extra's op de schijven gezet. Een combo-uitgave zou bestaat uit twee Blu-ray discs, met op de tweede het bonusmateriaal.

Een beschrijving van het bonusmateriaal is nog niet beschikbaar; de titels wel. Dit zijn Merging Mythologies - Explore the secret Transformers history, Climbing the Ranks - Military training, The Royal Treatment: Transformers in the UK, Motors and Magic, Alien Landscape: Cybertron en One More Giant Effin' Movie.

Verpakking

De Nederlandse verpakking van de Blu-ray uitgave is nog niet bekend. Wel zijn er ontwerpen voor de Amerikaanse versies online verschenen. Check deze hieronder:

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

Directers cut met 2 uur meer beeld materiaal? Anders wil ik hem niet.

Chrischzz

Avatar

nog 2 uur extra? pfffff...

En die hoesontwerpen zijn echt slecht..

Banned

Avatar

Alle info die je maar wilt behalve nergens te bespeuren of de 3D versie de Imax versie is.

Darthmar

Avatar

En toch vond ik deze film niet zo slecht. Eigenlijk een betere binnen de franchise.

nooffencetaken

Avatar

Darthmar are you F#%king serious right now? Ik ben vanaf film 1 een fan van de Transformers franchise. Puur om het visuele spektakel. En weer heel goed dat deel 2 en deel 4 geen toppertjes zijn. Maar deel 5 was alles maar dan ook alles behalve beter dan de rest van de franchise. Aan alle reviews, cijfers, omzet en ratings te zien sta ik hier niet alleen in.

horizon

Avatar

The Last Knight scoort bij makkelijk 8/10.

Veel mensen zeuren vaak dat films teveel voorkauwen en uitleggerig zijn. TLK is dat absoluut niet. Zoveel punten waar je je eigen creatieve geest op kunt loslaten dat het leuk wordt.

Ook Bay's gevoel voor humor is leuk deze keer. Zijn eigen puberale onzin dissen. Epische muziek gebruiken, lollerdelol.

En de climax is weergaloos goed en mooi gemaakt. Top cinema.
Het verhaal daarvoor, euh, Akiva had beter werk kunnen leveren op bepaalde punten. Snap niet dat er een "continuiteit-bewaker" wordt gebruikt bij zulke series. Zal Marvel volgens mij wel gebruiken.

En uiteindelijk laat de film een behoorlijk interessant uitgangspunt achter voor vervolgfilms.
...Alleen de romeinse tijd hoeft van mij niet zo...

Leuker dan de G1 cartoons en film. Dat zeker. Smiley face

Goku32

Avatar

Gelukkig maar

Master Of Films

Avatar

nooffencetaken "Directers cut met 2 uur meer beeld materiaal? Anders wil ik hem niet."
Ik heb Bay al eerder gedreigd dat JC Transformers: The Last Nazi pas gaat afkeuren als Bay geen Directers cut met 2 uur meer Optimus Prime en Megatron materiaal. Juist Optimus Prime en Megatron, want die schijnen Transformers te zijn. In de titel staat het woordje Transformers dus...

Het allermooiste is dat JC het verschil toch niet eens weet tussen Terminator en Transformers, behalve dat ze allebei met een T beginnen.

Oh een vraagje. Wat doen die mensen daar op die spuug lelijke cover. En Stonehenge. Tha fuck. Dit is toch geen Asylum film! Ik wil Transformers, Nazi's en Zombi's op de cover zien!!!!

NieuwsFilm

meest populair