Blu-Ray Preview: Transformers: The Last Knight - de laatste van Bay

Blu-Ray Preview: Transformers: The Last Knight - de laatste van Bay

Wat kun je op de schijf verwachten?

Eerder dit jaar verscheen alweer de vijfde Transformers live-actionfilm. Transformers: The Last Knight is de laatste Transformers-film van regisseur Michael Bay en opnieuw werd de film erg mager ontvangen. En dit keer was dat ook te merken in de wereldwijde opbrengst. Tot op heden kwam de film niet verder dan $594,0 miljoen. Fors minder dan het vierde deel, welke uitkwam op ruim $1,1 miljard. Binnenkort verschijnt The Last Knight op schijf. Hieronder de details voor de Blu-ray uitgave.

In de States verschijnt de High Definition-versie midden september digitaal en vanaf 26 september op Dvd en Blu-ray. De laatste bevat weer een Dolby Atmos geluidstrack. Het Nederlandse schap wordt pas in november bereikt. Paramount Picstures geeft ook een 4K-uitgave uit, met Dolby Vision. Hieronder de critics tv-spot:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is nog niet officieel bekend, maar het materiaal voor de Amerikaanse versie is ondertussen online verschenen. Er is meer dan 80 minuten aan extra's op de schijven gezet. Een combo-uitgave zou bestaat uit twee Blu-ray discs, met op de tweede het bonusmateriaal.

Een beschrijving van het bonusmateriaal is nog niet beschikbaar; de titels wel. Dit zijn Merging Mythologies - Explore the secret Transformers history, Climbing the Ranks - Military training, The Royal Treatment: Transformers in the UK, Motors and Magic, Alien Landscape: Cybertron en One More Giant Effin' Movie.

Verpakking

De Nederlandse verpakking van de Blu-ray uitgave is nog niet bekend. Wel zijn er ontwerpen voor de Amerikaanse versies online verschenen. Check deze hieronder:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair