Algemeen

Straks twee acteurs voor de hoofdrol van 'Shazam!'

Regisseur David F. Sandberg vertelt over zijn DC-film.

door Jim Pedd om 12:19 in Algemeen
Regisseur David F. Sandberg vertelt zo nu en dan over zijn aankomende DC-film Shazam!. Vandaag laat hij weten dat er twee acteurs gecast worden voor de rollen van Shazam en Billy Batson. Batson is nog een kind als hij de superkracht krijgt te kunnen veranderen in de heldhaftige Shazam. En er zal ook een kind gecast worden voor die rol.

"Kijk, voor al mijn films heb ik met kinderen gewerkt en er zullen ook kinderen zitten in Shazam. De hoofdpersoon is een kind die een volwassen man wordt," vertelde Sandberg. Hij wil geen volwassen acteur casten voor de hoofdrol, en die dan digitaal jonger maken. "Nee, dat wil ik niet doen. Dat lijkt me echt teveel gedoe. Dus ik denk dat het de beste optie is om zowel een volwassene als een kind te casten."

Dat gedoe legt Sandberg als volgt uit: "Dat wordt tot nu toe goed gedaan. Ik bedoel, toen ze Kurt Russell hadden in de vorige Guardians, was het heel goed gemaakt. Maar ik denk dat er grenzen zijn aan wat er mogelijk is. Ik denk niet dat je zoiets kan doen met een kind. En je kan je ook afvragen, waarom je het zo moeilijk zou maken voor jezelf."

Volgens Sandberg kunnen we binnenkort castaankondigingen verwachten. De opnames zullen wellicht begin volgend jaar van start gaan.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Vin Diesel als Shazam & Verne Troyer als Billy Batson. Die twee lijken toch meer als vader en zoon. Werkt perfect voor Shazam!.

ISIM

Avatar

Wel slim. Ziet er dan ook veel beter uit. Is wel lastig casten. Want het moet wel een acteur zijn die minimaal 1,90m is anders lijkt ie een midget tegenover Batman en Superman. En je moet een acteur hebben die als een klein kind kan acteren zonder dat het er te belachelijk uit ziet.

Decepticon

Avatar

Is alleen maar beter om zowel een kind als volwassene te nemen voor die rollen.

Goede kind acteurs genoeg, kijk maar naar Stranger Things of IT, ook best een kans dat het één van die jochies wordt.

ISIM

Avatar

Shazaam zelf lijkt me een uitdaging. Billy Batson lijkt me niet zo moeilijk

Gregbelgie

Avatar

Dwayne johnson was toch Shazam !

NieuwsFilm

meest populair