Straks twee acteurs voor de hoofdrol van 'Shazam!'

Straks twee acteurs voor de hoofdrol van 'Shazam!'

Regisseur David F. Sandberg vertelt over zijn DC-film.

Regisseur David F. Sandberg vertelt zo nu en dan over zijn aankomende DC-film Shazam!. Vandaag laat hij weten dat er twee acteurs gecast worden voor de rollen van Shazam en Billy Batson. Batson is nog een kind als hij de superkracht krijgt te kunnen veranderen in de heldhaftige Shazam. En er zal ook een kind gecast worden voor die rol.

"Kijk, voor al mijn films heb ik met kinderen gewerkt en er zullen ook kinderen zitten in Shazam. De hoofdpersoon is een kind die een volwassen man wordt," vertelde Sandberg. Hij wil geen volwassen acteur casten voor de hoofdrol, en die dan digitaal jonger maken. "Nee, dat wil ik niet doen. Dat lijkt me echt teveel gedoe. Dus ik denk dat het de beste optie is om zowel een volwassene als een kind te casten."

Dat gedoe legt Sandberg als volgt uit: "Dat wordt tot nu toe goed gedaan. Ik bedoel, toen ze Kurt Russell hadden in de vorige Guardians, was het heel goed gemaakt. Maar ik denk dat er grenzen zijn aan wat er mogelijk is. Ik denk niet dat je zoiets kan doen met een kind. En je kan je ook afvragen, waarom je het zo moeilijk zou maken voor jezelf."

Volgens Sandberg kunnen we binnenkort castaankondigingen verwachten. De opnames zullen wellicht begin volgend jaar van start gaan.



NieuwsFilm

meest populair