Frontrunners en synopsis 'Shazam!' onthuld

Frontrunners en synopsis 'Shazam!' onthuld

Wie maken kans om de krachtigste sterveling te spelen?

Regisseur David S. Sandberg kondigde recent aan begonnen te zijn met casten voor Shazam!. De DC-film heeft nu ook frontrunners gevonden voor de hoofdrol. Volgens That Hashtag Show zijn John Cena en Joshua Sasse de voornaamste kandidaten om het personage te spelen.

Tegelijk zoekt men nog een ander acteur om een jonge variant van Shazam te spelen. Wellicht wordt dat een tiener. That Hashtag Show had een omschrijving van hem weten te bemachtigen: Er wordt een mannelijk acteur van tussen de 12 en 15 gezocht, om de rol van Captain Marvel te spelen - de krachtigste sterveling die er maar is. Hij krijgt toegang tot ongelofelijke krachten door de tovenaar Shazam als hij diens naam uitspreekt.

Een synopsis had de site ook in handen: Gebaseerd op DC Comics-personage Shazam!, wordt Billy Batson Captain Marvel, de krachtigste sterveling van de wereld, als hij het magische woord 'Shazam!' roept. De naam is een acroniem voor de zes goden en helden van de oude wereld en hun krachten: De wijsheid van Solomon, kracht van Hercules, het uithoudingsvermogen van Atlas, de kracht van Zeus, de moed van Achilles en snelheid van Mercurius.

Wat denken jullie ervan?



NieuwsFilm

meest populair