Video

Trailer: Hollywood in vuur en vlam in 'Film Stars Don't Die in Liverpool'

Levert de rol van een Oscar-winnares Annette Bening eindelijk haar eerste Oscar op?

door Jan-Peter Rook om 09:40 in Video
In het waargebeurde, romantische drama Film Stars Don't Die in Liverpool speelt Annette Bening de rol van Oscar-winnares Gloria Grahame (It's a Wonderful Life, The Big Heat). Zij krijgt een gepassioneerde relatie met de veel jongere acteur Peter Turner, gespeeld door Jamie Bell. Bekijk snel de eerste trailer.


Liverpool, 1978. Wat begint als een stomende affaire tussen een legendarische femme fatale en haar jonge minnaar, groeit snel uit tot een veel diepere relatie. Hun passie en levenslust, evenals hun liefde, worden echter enorm getest door zaken en ontwikkelingen waar ze zelf geen vat op hebben.

Film Stars Don't Die in Liverpool, gebaseerd op Turners memoires, is net in première gegaan tijdens het Telluride Film Festival en de eerste recensies zijn zeer positief. Naast Bening en Bell zijn er rollen voor Julie Walters, Vanessa Redgrave, Kenneth Cranham, Stephen Graham en Frances Barber.

De film is afkomstig van regisseur Paul McGuigan, bekend van Wicker Park, Push en Victor Frankenstein. Film Stars Don't Die in Liverpool komt in november bij de Britten uit; over een Nederlandse release is nog niets bekend.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair