Algemeen

Twee poppen uit Corpse Bride

door FilmTotaal op 27.09.2005 om 02:20 in Algemeen
Mede-regisseur Mike Johnson demonstreet in dit filmpje hoe een tweetal poppen uit Tim Bortons Corpse Bride geanimeerd kunnen worden.

Burtons nieuwste stop-motion animatiefilm, met stemmenvan onder andere Johnny Depp, Helena Bonham Carter en Albert Finney, draait vanaf 3 november in de Nederlandse bioscopen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

styfus

Avatar

Ik dacht dat het computer geanimeerd was... maar als ik het verhaal goed begrijp fotograferen ze dus elke frame met die poppen in een bepaalde houding? O+ das echt een pokkewerk

Moviemagic

Avatar

Ik zou toch ook niet verwachten dat ze dit op deze manier zouden doen. Het is super tijdrovend als je dus 24 keer je pop moet wijzigen voor 1 seconde film. Anderzijds werken ze wel aan een groot project en zullen ze er een aardig centje aan overhouden.

Peter

Avatar

De enige reden voor deze methode, afgezien van de liefde voor het oldschool handwerk, lijkt me dat het er simpelweg veel mooier uitziet.

Keyser Söze

Avatar

Goeie ouwe stop-motion, maar ze kunnen toch niet tegen Wallace & Gromit op vind ik Smiley face (qua amimatie dan, techniek zal wel beter zijn)
Alhoewel dat skelet er wel heel erg vet uitziet

plop

Avatar

Geanimeerd of gereanimeerd? ;)

nieuwslaatste nieuws

meest populair