Video

Overal verdachten in mooie trailer 'Murder on the Orient Express'

Prachtige nieuwe beelden van misschien wel het beroemdste fictieve moordmysterie.

door Jim Pedd om 12:10 in Video
Wie heeft het gedaan? Dat is de hamvraag in Murder on the Orient Express. De film van regisseur Kenneth Branagh zal in december in de bioscoop draaien en stelt één vraag centraal: wie heeft de passagier vermoord? De boekverfilming, gebaseerd op het gelijknamige werk van schrijfster Agatha Christie, belooft behoorlijk spannend te worden.

Branagh speelt zelf de hoofdrol van de Belgische detective Hercule Poirot. Hij vertrekt met de Orient Express op een reis die vooral mooi en ietwat extravagant had moeten worden. Maar als 's nachts een van de passagiers vermoord wordt, is het aan Poirot om de moordenaar te vinden. Alleen staat hij daarbij voor een groot probleem: elke passagier lijkt wel een motief te hebben.

Hoofdrollen in de film, die gebaseerd is op een scenario van Michael Green (Blade Runner 2049), zijn er ook voor Penélope Cruz (Pilar Estravados), Willem Dafoe (Gerhard Hardman), Judi Dench (Princess Dragomiroff), Johnny Depp (Ratchett), Josh Gad (Hector MacQueen), Leslie Odom Jr. (Dr. Arbuthnot), Derek Jacobi (Edward Masterman), Michelle Pfeiffer (Mrs. Hubbard) en Daisy Ridley (Mary Debeham).

Zolang de NS er niet mee aan de slag gaat, zal de Orient Express geheel volgens dienstregeling op 9 november vertrekken.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Is niet zo moeilijk te raden wie de dader is ;)

benjamin

Avatar

Geen idee waarom men besloten heeft deze marketing op te bouwen rond dat liedje van Imagine Dragons. Verder ziet dit er wel heel degelijk uit.

MsElektras

Avatar

Wel echt een geweldige cast! Als ze niet afwijken van het origineel is het niet moeilijk wie de dader is nee :P

Goku32

Avatar

Om de ene of andere reden ben ik toch benieuwd naar deze film. Net als de film snow man ben ik ook benieuwd naar.

Sunspot

Avatar

Leuke setting ook, grote cast, ga dit zien

Master Of Films

Avatar

MsElektras "Als ze niet afwijken van het origineel is het niet moeilijk wie de dader is nee :P"
Het slachtoffer is nog steeds hetzelfde ;) 1 van de weinige afwijkingen die mij wel opviel was Penélope Cruz als Pilar Estravados. Blijkt echter dat ze gewoon de Spaanse variant is van Greta Ohlsson. ;)

Deweb

Avatar

Ik wist niet dat er zoveel spektakel in de boeken van Christie voorkwam. Of is Guy Ritchie even terug in de tijd gegaan?

ThysRomani

Avatar

"Zolang de NS er niet mee aan de slag gaat, zal de Orient Express geheel volgens dienstregeling op 9 november vertrekken"

Ik kan een lichte glimlach niet onderdrukken. Mooie afsluiter. Het is verdorie ook gewoon zo als de NS zich ermee bemoeit! En ach...verder zullen er ongetwijfeld bepaalde twists plaatsvinden, zodat we toch moeten raden wie de dader isSmiley face

NieuwsFilm