Overal verdachten in mooie trailer 'Murder on the Orient Express'

Overal verdachten in mooie trailer 'Murder on the Orient Express'

Prachtige nieuwe beelden van misschien wel het beroemdste fictieve moordmysterie.

Wie heeft het gedaan? Dat is de hamvraag in Murder on the Orient Express. De film van regisseur Kenneth Branagh zal in december in de bioscoop draaien en stelt één vraag centraal: wie heeft de passagier vermoord? De boekverfilming, gebaseerd op het gelijknamige werk van schrijfster Agatha Christie, belooft behoorlijk spannend te worden.

Branagh speelt zelf de hoofdrol van de Belgische detective Hercule Poirot. Hij vertrekt met de Orient Express op een reis die vooral mooi en ietwat extravagant had moeten worden. Maar als 's nachts een van de passagiers vermoord wordt, is het aan Poirot om de moordenaar te vinden. Alleen staat hij daarbij voor een groot probleem: elke passagier lijkt wel een motief te hebben.

Hoofdrollen in de film, die gebaseerd is op een scenario van Michael Green (Blade Runner 2049), zijn er ook voor Penélope Cruz (Pilar Estravados), Willem Dafoe (Gerhard Hardman), Judi Dench (Princess Dragomiroff), Johnny Depp (Ratchett), Josh Gad (Hector MacQueen), Leslie Odom Jr. (Dr. Arbuthnot), Derek Jacobi (Edward Masterman), Michelle Pfeiffer (Mrs. Hubbard) en Daisy Ridley (Mary Debeham).

Zolang de NS er niet mee aan de slag gaat, zal de Orient Express geheel volgens dienstregeling op 9 november vertrekken.



NieuwsFilm

meest populair