Willem Dafoe over opnames 'Aquaman'

Willem Dafoe over opnames 'Aquaman'

Hoe zien de praktische aspecten eruit van een onderwater-film?

Acteur Willem Dafoe heeft de opnames van Aquaman afgerond. Hij noemde de ervaring "ontzettend leuk", maar vertelde ook wat over de opnames en de fysieke aspecten van de opnames. Dat heeft alles te maken met zijn personage, Vulkan, een van de belangrijkste wetenschappers van Atlantis.

Maar eerst vertelde Dafoe hoe geweldig regisseur James Wan wat hem betreft is. "James Wan is fantastisch. Hij is fantastisch. Ik bedoel, want het onder water aspect van de film is technisch erg gecompliceerd. Maar je ziet het in zijn films, hij let heel veel op de details. Hij let extreem goed op, is erg precies en een erg getalenteerd filmmaker."

Dafoe sprak ook over de fysieke aspecten van de opnames en hoe leuk hij het vond om de film te maken. "Ik hou ervan om fysiek bezig te zijn en zat vaak aan een draad, of op andere apparaten omdat we zweefden en ik hou ervan om die dingen te doen. Ik zwom door de lucht. Dat soort zaken vind ik echt fantastisch om te doen."

Ondanks dat de opnames afgerond lijken te zijn, zullen we nog ontzettend lang moeten wachten op de release van Aquaman. Die staat pas gepland voor december 2018.



NieuwsFilm

meest populair