Oorlog in 'Star Wars IX' eindigt alle andere oorlogen

Oorlog in 'Star Wars IX' eindigt alle andere oorlogen

Boyega verwacht veel groots in laatste sagafilm.

Over twee maanden draait Star Wars: The Last Jedi in de wereldwijde bioscoopzalen. Het achtste Star Wars-deel zal een opzet zijn naar het afrondende Star Wars: Episode IX welke in december 2019 in de bioscoop verschijnt. Acteur John Boyega sprak tijdens New York Comic Con over wat we in de film van de onlangs aangestelde J.J. Abrams kunnen verwachten.

"Ik weet niets van het script, het verhaal. Ik weet niet waar Finn naar toe gaat, ik weet niet waar Rey naar toe gaat, maar het voelt zeker aan als de oorlog die alle oorlogen eindigt," aldus John Boyega over wat hij verwacht van IX. Vervolgens gaat hij in op regisseur Abrams. "Ik ben benieuwd hoe hij hiermee omgaat. Ik heb zoveel vragen, maar ik heb nog niet het moment gehad om J.J. te feliciteren. Ik denk dat hij eerst even zijn rust moet pakken en zich klaar moet maken, aangezien we weer aan de slag gaan! Ik denk dat hij de klus gaat klaren, zoals altijd. Hij is J.J."

De vraag is of Boyega heel erg opzettelijk de zin "the war to end all wars" gebruikt of dat hij slechts een gok doet. Hij lijkt in ieder geval te zeggen dat Star Wars IX zomaar het einde kan zijn van de Skywalker-saga. We zien het vanaf 20 december 2019 op het witte doek.



NieuwsFilm

meest populair