'Star Wars: Episode IX' zoekt nog naar afscheid Leia

'Star Wars: Episode IX' zoekt nog naar afscheid Leia

Mark Hamill denkt dat we van Carrie Fisher zullen houden in The Last Jedi.

Star Wars: Episode IX zal Leia Organa (Carrie Fisher) het afscheid geven dat ze verdient, vertelde Mark Hamill. Het personage zou een prominente rol krijgen in die afsluiter van de nieuwe trilogie van J.J. Abrams, maar het plotselinge overlijden van Carrie Fisher maakt dat onmogelijk.

In een interview met USA Today vertelde Hamill dat we in elk geval nog een keer kunnen genieten van Fisher, in The Last Jedi - en dat er een goede manier gevonden zal worden om afscheid van haar te nemen. "Je gaat echt van haar houden in [The Last Jedi]. Ik weet dat ze proberen een manier te vinden om haar verhaal af te ronden in [Episode IX], op een manier die haar respecteert zoals ze dat ook verdient, omdat [Han Solo] prominenter was in [The Force Awakens] en Luke iets meer in [The Last Jedi], en zij dat had moeten zijn in [Episode IX]. Wereldwijd voelt iedereen het gat dat ze heeft achtergelaten, maar moeten we doorgaan."

Voordat Fisher overleed, had ze haar werk aan The Last Jedi al afgerond. Ze zou ook een grote rol spelen in het door J.J. Abrams te regisseren Episode IX, maar nu zoekt de regisseur samen met scenarist Chris Terrio een manier om goed hiermee om te gaan. Vanaf 20 december 2019 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair